Noutăți din presa quality

Când lumea se plânge de efemeride și cocoon, uită de adevărații crucișători care fac presă de presă hard-core, și când spun asta mă refer la un ziar care are 6-7 milioane de unici pe lună (conform SATI). Din prima pagină, o dată am dat din mouse și am dat de articolul ăsta:

Terapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu (48 de ani), unul dintre cei mai respectaţi maeştri reiki.

Citez din text:

„Regi daci, împăraţi romani, toţi au avut protecţie. Există oameni care au cunoaştere şi care pot face multe, deci este neapărată nevoie ca preşedinţii să fie protejaţi“, a spus Argeşanu, la Adevărul Live. „Paranormalul se regăseşte peste tot, în armată, în sport, în educaţie, pentru ca pregătirea psi este foarte importantă“

„Flacăra violet este un tip de energie, shambala reiki, derivat din reiki tradiţional, o energie de nivel mijlociu. Poate fi folosită ca să fie date la o parte anumite entităţi. A fost cea mai simplă formă de implementare a energiei într-o masă de oameni, respectiv într-un partid. Iniţial, s-au folosit de flacăra violet cei din PSD, apoi cei din PDL şi toţi ceilalţi“, a subliniat Argeşanu.

„În Clubul Colectiv, în urmă cu ceva timp a concertat o trupă recunoscută ca fiind satanistă. Pare paradoxal, dar există oameni care fac jertfe de animale şi ritualuri pentru aşa ceva. De asta s-a muri acolo, copiii aceia au fost victime colaterale. Nu se poate însă să mori fără voia lui Dumnezeu. Toti cei care au murit asa, au murit, pentru că asta trebuia să se întâmple. Lucrurile sunt oarecum prestabilite, ca la şah”.

Și finalul, oameni buni, finalul!

Medicul Ovidiu Dragos Argeşanu s-a impus prin pertinenţa teoriile sale, a spart cu curaj şi nonconformism tipare, a „atacat“ subiecte tabu (flacăra violet, farmece, blesteme, exorcizări).

Și, ca să nu mă bazez pe video-ul lor, l-am căutat pe magician pe internet și am dat de filmul ăsta de Youtube. Drace, nici măcar nu-i bun, uitați-vă un pic la limbajul trupului, chiar și un reptent la materia asta își dă seama cât de șarlatan e omul. Nici el nu crede ce zice.

Aș vrea să am o concluzie deșteaptă pe treaba asta, dar nu am. Fie ca Zamolxe să ne aibă în pază pe toți!

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Noutăți din presa quality

  1. nicolae

   Poate Hades,ca sa incepem chiar de jos,ca pana la Jup[ter ierarhia-i lunga……

   Reply
 1. Cosmin

  manipula-te-ar ingerii lui zalmoxe din chitila

  acolo in fiecare saptamana apare un articol cu dacii care au inventat ceva folositor omenirii

  Reply
  1. eftimie Post author

   Genul ăsta de tâmpenii le crede Gâdea. Burci n-are nici o legătură cu TNR.

   Reply
  2. Stefan

   Nu cunosc actionaratul TNR, insa din mai multe surse reiese ca e sub umbela lui Burci. Iar el, alaturi de Sarbu, au fost anti-pontisti de cariera. ( http://www.dcnews.ro/ponta-antajat-de-adrian-sarbu-a-cerut-sa-nu-plateasca-taxe-i-impozite_454377.html )

   Sarbu cu amanta la mare, Ponta cu dosar, Burci pe val.

   GG Quality Press.

   PS: imi placi. Desi ai pus si tu umarul la instalarea lui ciolanis, probabil ai fost si basist, totusi (chiar asa) prost ca restul nu esti. Si-ti mai si recunosti greselile. Respectele mele, de “antenist” (care nu se uita la TV). Sfat: evita politica. Daca te implici, automat faci jocul cuiva. Daca o faci pe bani grei, e ok. Daca nu…

   Reply
 2. gigi22

  Un numar semnificativ de oameni au crezut si vor crede intotdeauna in aberatii de genul asta, printre altele si pentru ca fizica, matematica, biologia si, nu in cele din urma, gramatica sunt grele si plictisitoare. Pe de alta parte nici prostii nu scapa de ceea e evolutia a pus in noi toti, nevoia de explicatie. Si daca exista cerere, exista si oferta: flacara violeta, ingeri, reiki-peiki-meiki, etc.
  Toata chestia e ca astia sa nu depaseasca un anumit procent si sa nu acceada in pozitii din care pot influenta viata altora dupa mintea lor populata de basme.

  Reply
 3. Ciprian Lospa

  “Dr. Ovidiu Dragos Argesanu – Manipularea prin Ingeri si verificarea gandurilor”
  Din titlu iti dai seama ca e vorba despre chestii culte, divine, dintr-alea pentru inteligenti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *