Niște reduceri interesante la Nemira (azi)

E ziua lor, împlinesc fo niște ani și fac reduceri la niște pachete de cărți. Ce-am găsit interesant și zic eu că merită:

 • Pachet Dune – 129,70 lei: Are primele 6 cărți din sagă, ălea scrie se Frank Herbert, nu prostiile celelalte, cum ar fi ultima care distruge tot și face inutile toate sacrificiile din primele cărți.
 • Pachet Arthur C. Clarke – 48,95 lei: Clarke are prostul obicei de a începe bine și, apoi, pentru că editurea vrea sequel, să se combine cu câte cineva să toarne borș. Gen ultimele trei cărți din seria „Rama” care sunt extrem de proaste. Pachetul ăsta conține părțile mișto, primele cărți, ălea scrise de el. Are „Sfârșitul Copilăriei”, „Ultima Teoremă” și „Randez-vous cu Rama”.
 • Pachet Phillip K. Dick – 102,80 lei: Pentru Timpul dezarticulat, care pare cea mai accesibilă, pentru Ubik, care este cea mai bună și pentru Omul din Castelul Înalt, care este cea mai proastă (dacă nu ești american), dar se face film din ea și merită să zici că ai citit cartea înainte.
 • Ghidul autostopistului galactic și încă ceva – 39,90 lei: Conține cele 5 volume ale lui Douglas Adams plus continuarea semi-oficială „Și încă ceva (And another thing)” a unui alt gagiu, în care aflăm că Arthur Dent n-a murit.

Cam astea ar fi, promoția ține doar azi, transportul e gratuit la peste 99 de lei. Eu rămâne să aștept apariția „Curgeți, lacrimile mele, zise polițistul” a lui Dick și să mă pâng pe internet despre cum nu se mai face sefeu ca pe vreumuri.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Niște reduceri interesante la Nemira (azi)

 1. Panzer

  Philip K. Dick e autorul meu all-time favorite și recunosc ca Omul din castelul înalt nu o consider proastă. Mi-a plăcut și e drăguțică mai ales pentru fanii scenariilor distopiene, iar încercarea de transformare în mini- serie a fost interesantă, doar un episod pilot dar a fost ok.

  Reply
  1. Lepka

   O am de vreo 5 ani in biblioteca si inca n-am citit-o….dar am s-o fac. Ubik a fost una din preferatele mele.

   Reply
  2. Bogdan Popa

   Cum adică încercarea de transformare în mini-serie? Omul din castelul înalt va fi serial.

   The pilot debuted on January 15, 2015 and as a pilot was Amazon’s “most-watched since the original series development program began.”
   […]
   On February 18, 2015 Amazon.com announced that The Man in the High Castle was greenlit along with four other series and a full season will be produced.

   Reply
 2. Lepka

  Buna oferta. Luat sa recitesc Solaris, seria Jocul lui Ender ( pe care n-am citit-o la timpul ei) si Imparatul Zeu al Dunei (pe care l-am dat cu imprumut si nu l-am mai vazut de atunci). N-am gasit DELOC Asimov…

  Reply
 3. Dragos

  @Lepka
  Asimov gasesti la Paladin(editura-paladin.ro). Cartonate frumos la preturi accesibile(33 lei pret intreg).

  Reply
 4. Panzer

  ca tot veni vorba de editura Paladin nu ratati seria The sprawl a lui Willliam Gibson. Neuromantul, Contele Zero si Conexiunea Mona Lisa, pentru fanii genului cyberpunk. :D.

  Reply
  1. Dragos

   Cum sunt traducerile cartilor lui Gibson? Ai recomanda lectura in original sau e suficient de fidela traducerea? Ma refer in special la Neuromantul.

   Reply
 5. Ender

  unde gasesc si io abatia lu dobos ? toata ? ca pe unde ma uit e doar pe bucati. ms.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *