Nevasta lui Zuckerberg e urâtă și alte povestiri

Eu m-am distrat ieri apropo de anunțul că nevasta șefului nostru de la internet nu e chiar cea mai frumoasă floare din glastră. Am avut parte, printre oamenii normali, care cred că e ok să spui cam ce-ți trece prin cap deși e o prostie, și de câțiva inutili care spuneau că nu e ok să faci asemenea judecăți de valoare.

Cârnaților, dacă nu am fi apreciat frumosul și n-am fi făcut judecăți eram și acum în copac!

În fine, dar a fost distractiv cum toată lumea a share-uit gloriosul moment în care a anunțat că-și donează toată averea către caritate. Adică își dă acțiunile de la Facebook către o fundație făcută de el care nici măcar nu are doar scop pur umanist ci poate și să investească chestii. Cum ar fi să spun eu acum că voi dona toată averea mea către fundația Ovidiu Eftimie și fiul, care va face bine în lume. Elon Musk face bateria aia care să conteze când vorbim de energie regenerabilă, Bill Gates face țânțarul anti-malarie, Manoj Bhargava face bicicleta care să genereze energie la prețuri modice dar voi trebuie să credeți că fundația mea va fi cea bună, pentru că mie îmi pasă mult mai mult de voi.

Sigur, poate greșesc, și Zuku, genul de om care deși provenea dintr-o familie umilă de bogătani newyorkezi, chiar de când era mic a făcut bani, când l-a trimis tac-su după țigări și el a păstrat restul de la o mie de dolari, deci omul ăsta, va inventa noul vaccin împotriva oamenilor care se botează „Photography” și atunci vom avea o lume mai bună.

Până atunci o altă chestie mi-a atras atenția. Postarea cu i s-a născut plodul are, când scriu asta, vreo 5 milioane de like-uri și doar 60.000 de share-uri. Conform evaluărilor făcute de ceapiștii social media din România, care spun că like-ul nu contează, doar share-ul, știrea aia ar cam fi pe locul doi-cinșpe după o listă de pe buzzfeed cu locuri unde ai vrea să trăiești dacă ai avea bani și ai fi și bogat pe deasupra, un motan simpatic care încearcă să scrie cu creionul și povestea inspirațională dar emoționantă a unui om care a reușit să slăbească 150 de kile după ce a decis să nu mai bage în el 8 kile de mâncare pe zi.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Nevasta lui Zuckerberg e urâtă și alte povestiri

 1. catalinx

  Pana acum nu mi-a trecut prin cap sa vad cu cine o arde Zuckerberg. Imi imaginam ca e sanatos la minte si are oaresce standarde, sau ma rog , fara rebuturi macar.

  Dar nah , stii vorba aia romaneasca, “ai noroc la bani , n-ai noroc in dragoste”.
  …chiar stramba. Deja nu mai sufar atat de tare ca nu-s miliardar.

  Reply
  1. Florin

   De ce zici ca ar trebui sa aibe anumite standarde, ai tu idee cum e tipa in familie ? Si vezi ca frumusetea e trecatoare, atunci ce faci cand iti imbatraneste sotia si nu mai e asa de frumoasa ? O schimbi ? Mi se pare o aberatie chestia asta cu “standardele”. Nici el nu este o frumusete de barbat dar fiecare are locul lui in lume, presupun ca nici tu nu esti un Brad Pitt de romania.

   Reply
  2. catalinx

   Hahaha. Îmi place asta cu frumusețea e trecătoare, deci hai sa îmi trag din start o urâtă, ca să n-am surprize mai încolo.

   Sau, eu sunt strâmb cu spume, ce dacă as putea sa am orice bunaciune, nu se cade să stric o femeie frumoasa, trebuie sa caut una mai “pe măsura mea.” Gen, să nu risc să iasă copiii mei prea frumoși, sau ai ei prea urâți.

   Și da, când ma gândesc la Hefner sufăr puțin . Mi-e un pic teama ca nu o sa mai pot la vârsta lui.

   Reply
 2. Virgil

  Off topic: boss, renunta la covrigi doua zile si investeste banii intr-o tema de wordpress responsive, please. Pe mobil se misca pagina stanga dreapta de zici ca e un moldovean in ziua de salariu. E nervant rau :(((

  Scuze daca nu am fost mai direct.

  Reply
 3. dan

  ” povestea inspirațională dar emoționantă a unui om care a reușit să slăbească 150 de kile după ce a decis să nu mai bage în el 8 kile de mâncare pe zi.” ai uitat sa specifici, cu zer de la Alexa 🙂

  Reply
 4. Paul Grama

  Omul n-a ratat momentul ca să-și facă publicitate, însă așa e cum zici, dacă își dona banii unor organizații – medici fără frontiere, curcea roșie etc…atunci nu mai era doar publicitate.

  Reply
 5. ba nu, domnule !

  Smecheria cu fundatia e veche. A facut-o mos Ford, acu o suta de ani. Te ajuta nitel sa nu mai platesti impozite. O sa-mi fac si eu.

  Reply
 6. Z3Ro

  @eftimie, n-ai luat in cosiderare ca penisu pulii lu` Zuckerberg stie carte si vede frumusetea interioara 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *