Ce mișto e Black Friday la Avstore

Aveam de mult în plan să-mi iau niște căști cu „noise-canceling” și, după ce am eliminat suspectul principal, emag, unde nu se găsesc decât ceva chinezării, am ajuns la avstore.ro. Și-mi iau niște Sony despre care citisem numai lucruri bune. Bine, le pândeam de ceva vreme, am zis că ieri este un moment la fel de bun ca oricare altul.

Și mă trezesc că sunt sunat de la ei că „hei, modelul ăla va fi în promoție Black Friday cu 999 de lei, doar că sunt altă culoare, te interesează să schimbăm comanda?”. Dar cum să nu, binențeles că mă interesează.

Și dup-aia mă uit cu atenție pe site-ul lor și da, cam așa e Black Friday-ul la ei. Se numește „Black Friday cu asigurare” și e o metodă să fii sigur că nu ratezi reducerile. „Cumperi acum, iar de Black Friday, dacă produsul va fi în oferta AVstore mai ieftin, îți vom returna diferența dintre prețul plătit de tine și pretul redus”. Pam pam!

A, și căștile sunt super, o să povestesc mai încolo de ele, vreau să mai fac câteva ture cu metroul să aud cum e.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *