Metrorex nu are umor

Când nu se ocupă de făcut afaceri cu șeful de sindicat și de luat la pilă stațiile de metrou că sunt prea înguste pentru trenurile cumpărare, gibonii șefi de la Metrorex bagă colinde la maxim în boxe. Dacă tot e să intri în spiritul Crăciunului de ce să nu-ți iasă sângele pe nas din asta? Nu țin minte să fi întrebat pe vreun călător dacă are chef de așa ceva. Sau găzduiește spectacole de muzică clasică de calitate îndoielnică sau alte activități pseudoculturale.

Iar când au venit ăia cu ideea de a face „No pants day” la metroul românesc s-a trezit un șef de-acolo, transpirând comunism prin toți porii, să zică că e interzis. Că o să vorbească el cu poliția și o să-i amendeze pe ăia care umblă în chiloți la metrou. Îmi și închipui cum pute la ăla în birou, a 1956.

Dacă eram șef la Metrorex convocam o conferință de presă la mine în birou și o susțineam în chiloți. Aș fi zis că nu accept asemenea atentat la decență și l-aș fi chemat pe juristul firmei, să confirme că nu acceptăm căcaturi. Și ar fi apărut și ăla în chiloți, cu un dosar în mână, să întărească spusele mele. Afla toată lumea de mine și Metrorexul meu.

Bine, dar eu nu sunt un țăran borât ca actualul șef de la Metrorex, și nu o să ajung niciodată în situația asta.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Metrorex nu are umor

 1. miki

  Ba da chiar orice cacat importat trebe aprobat?

  De unde naiba e jobu astora de la stat sa faca si pe mascaricii cand li se scoala unora de pe facebook.

  Sa stea dreacu cu pantalonii pe ei

  Reply
 2. Lucidu

  Glumeti astia care promoveaza dez-pantalonizarea -sanchi ,din ratiuni de umor si dezstressare-tocmai au ratat un bun prilegiu pe data de 6 cand ,de Boboteaza ,puteau si ei sa faca 2 intr-una si sa defileze golasi pe la turloaie,pe faleza Dunarii din Galati,chiar si aruncandu-se apoi in apa (un pic rece ,recunosc)dupa sfanta cruce .Faceau ,cum s-ar spune ,doua sarbatori intruna!
  Dar nu si nu ,Batman,Batman,striga-n co(u)r toti ,vrem la metrou,ca altfel n-are farmec si nu ne baga si pa noi in seama lumea “buna” de-afara ,si ramanem …ciumeti de Romania !!!
  Doamne ,astia-s mai idioti decat prevede legea!Am zis.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *