Mega Image, YU NO give me ștrumfi?

Dacă am avea un aparat de măsurat dezamăgirea, pe locul 2, după faza în care auzi un penelist deschizând gura, se află momentul ăla în care stai la casă cu sacoșele în mâini și te prefaci că aștepți bonul când, cu toții știm, așteptăm să primim ștrumful ăla de la promoția din perioada asta de la Mega.

Nu știu cine a făcut comunicarea pe subiectul ăsta, dar e probabil un idealist care crede că lumea în țara asta citește atât de mult încât o face și când merge la cumpărături, într-o pauză de Dostoievski și lecturează regulamentul promoției ca să nu-și piardă antrenamentul. Că promoția a fost pervers făcută, câteva săptămâni primeai ștrumful la fiecare 40 de lei (dacă nu uita tanti de la casă), acum primești ștrumful doar dacă iei anumite produse.

Ce fel de gaz lampant se bea în agenția voastră de media încât cineva a crezut că lumea e atât de atentă la chestiile astea sau e atât de pasionată de produsele voastre cât să ia ceva special doar de dragul ștrumfilor? Cuiva i s-a urcat la cap, lumea nu cumpără de la Mega că e foarte mișto ce se găsește acolo, cumpără de la Mega pentru că la fiecare trei lungimi de scuipat este un Mega sau măcar un Shop&Go. Este despre lene toată treaba, nu poți să ceri acum unui om leneș să se dedice lecturii regulamentelor de promoție.

Costul de producție al prostiei ăleia de cauciuc cred că se ridică la 0,00001 lei (plus TVA), sigur e un loc în China unde s-a făcut un vapor de de-astea de o gașcă de copii care n-au timp de Balena Albastră că trebuie să se ducă la muncă. Eliberați ștrumful din chingile regulamentului și împărțiți-l democratic, la toată lumea care ia peste 40 de lei, așa cum a vrut și Dumnezeu.

Dacă aveți impresia că stați prea bine cu PR-ul închipuiți-vă cum puteți convinge printr-un comunicat de presă un copil căruia îi vine părintele acasă fără ștrumfi pentru că n-a cumpărat ceva gata să expire de la voi de pe raft. Mai vorbim.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

8 thoughts on “Mega Image, YU NO give me ștrumfi?

 1. Daniel

  Spartul punguței cu gălăgie e plăcerea maxima… Aproape ca nici nu contează ce strumf e în ea :))

  Reply
 2. Andrei

  este metoda Mega. Au facut-o si pentru niste discuri cu personaje din filme. Intai la tot poporul si dupa doar la anumite produse. A functionat pentru ca daca gresesti si te duci cu juniorul dupa tine in magazin e garantat ca al mic se uita doar dupa strumfi si iti umple cosul cu produsele selectate. 🙂 testat si personal si banuiesc ca si de Mega daca merg pe acelasi model 2 ani mai tarziu.

  Reply
 3. Ana

  Aceeasi promo se face si in Franta in lantul de supermarketuri Hyper U. Doar ca aici strumful se da pentru 25 de euro sau pentru anumite produse. Si da, toti copiii sunt la fel, si al meu cere sa facem cumparaturile doar acolo, ca sa-si primeasca el strumfii si sa-si completeze colectia. Cu ce-am ajuns sa ne batem capul…

  Reply
  1. Ioana

   Produsele pentru care primesti jucaria sunt semnalizate la raft; si decat sa faci cumparaturi de peste 40 lei doar de dragul de primi un strumf – in conditiile in care la Mega produsele sunt mai scumpe decat in alte supermarketuri, mai bine cumperi un produs si gata.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *