USR, ce mare ai fost, ce mic ai rămas

USR a făcut un referendum privind gaura curului și modul constituțional în care ea poate fi folosită cu binecuvântarea celebrului stat român, un exemplu ce claritate, discernământ și profesionalism.

Poate nu știți, că sunteți oameni serioși, dar USR este al treilea partid din România, o țară care nu o duce prea excelent în zilele astea. Președintele „de facto” al partidului este un tip homofob(*), Nicușor Dan, care are multe calități dar și ceva defecte. Omul e atât de homofob încât când partidul pe care-l conduce voia să se poziționeze împotriva stabilirii familiei prin constituție ca uniunea dintre bărbat, femeie și popă, și-a dat demisia și a fugit acasă. După care a continuat să conducă partidul și să ceară un referendum clar pe această temă foarte, am zis FOARTE, importantă în zilele noastre.

Spaima unor cetățeni din țara asta e că ea se va duce naibii dacă cumva doi poponari vor putea să se însoare între ei și să-și zică familie, mă înțelegi, aici era buba din problemă. S-au scris metri cubi de prostii despre subiectul ăsta, în special de oameni care nu ar trebui să scrie ci să muncească să nu-i mai întrețină nevasta, concluzia acestor șomeri și cerșetori fiind că țara nu merge bine că doi oameni de același sex se simt atât de bine împreună încât cred că e deja prea mult și ar trebui să se căsătorească.

De partea cealaltă, oameni total nehomosexuali au cerut mai multă dreptate pentru homosexuali de parcă ar conta părerea lor. În realitate, nu contează părerea niciunora. Avem legislația asta cât de cât progresistă pentru că a trebuit să intrăm în NATO și UE, mai ales în UE, și ne-am aliniat legislația la ei. Practic, un întreg popor a stat în genunchi și felat o Europă întreagă pentru dreptul a merge fără pașaport pe-acolo. Să vii acum după 20 de ani să spui că nu-ți mai place gustul e o formă de obrăznicie specifică cerșetorilor.

Există mitul că în USR ar fi oameni deștepți, e un fel de legendă urbană. Singura chestie dovedibilă până acum e că nu ar fi hoți. Cu deșteptăciunea e cale lungă. Acest al treilea partid de opoziție a adunat cele mai deștepte minți din țara asta (știați că Nicușor Dan a fost olimpic la mate?) și a stabilit că o s-o sugem din plăcere, nu din obligație pe un subiect extrem de minor. Că dacă noi decidem tâmpenii și Olanda care ne vinde 50% din legumele din țară zice că nu e ok, iar Olanda contează prin UE, nu ca noi, o să descoperim brusc că ne place și homosexualismul, ba chiar e mai bun ca șaorma.

Ș-apropo, subiectul e chiar e minor, n-am auzit prea multe organizații de drepturi ale homo-lesbi să țipe atât de tare cât țipau ceilalți, care n-au nici în clin, nici în mânecă cu acest stil de viață. În timpul în care s-a purtat această discuție cel mai homosexual om din lume care nu recunoaște, Cătă Botezatu, a mai pretins că a cerut de nevastă 30 de femei.

Mersi, USR, am crezut în tine degeaba, încep să cred că Goțiu doarme prin parlament că asta e doctrina partidului, somnul.


*-poate omul nu e propriu zis homofob, doar că nu suportă ca oamenii cu alte orientări sexuale să aibă drepturile pe care le au heterosexualii.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

7 thoughts on “USR, ce mare ai fost, ce mic ai rămas

 1. Rami

  Daca nu vrei casatorie intre persoane de acelasi sex nu inseamna ca esti homofob. Inseamna ca nu vrei normalizarea unui comportament deviant.

  Reply
 2. altona

  Eftimie, daca tu bati cu pumnul in masa si spui ca la tine in sufragerie se fumeaza, atunci poti sa te pisi cu bolta si cu presiune pe toata gargara “europeana” privind fumatul in spatiile inchise. Prin urmare, daca ortodocsii vor sa treaca in Constitutie ca doar un barbat si o femeie pot constitui o familie, atunci progresistii pulii vor trebui sa-si aminteasca de notar. Doi poponari pot merge linistiti la notar sa-si faca ce documente de obligatii doresc. Atita doar ca termenul “casatorie” ramine cel legiuit de biserica.

  Reply
 3. Parpanghel

  De fapt toata smardoiala asta se refera, in pro funzime, despre adoptie. Nu despre casatoreala sau uniune consensuala sau cum ii mai zice. Chiar, de ce-ar vrea 2 poponari sau lingatoare sa se numeasca neaparat familie?
  Sunt atatea mijloace de reprezentare in ziua de azi cum zicea si altona mai sus: te duci la notar si te declari una-alta , ca iubitul tau sa te reprezinte, sa poata avea acces in spital, la contul bancar , sa semneze acte in locul tau etc!
  Dar, nu, bro, tre’ neaparat familie ca sa putem fura si adopta copiii facuti de alti-asa cum se-ntampla in tarile scandinave si aud ca incepe si prin UK!
  In momentul cand ti-ai asumat orientarea sexuala devianta tre’ sa-ti asumi si neajunsurile care decurg din ea. La lesby e mai usor, ca pot recurge la fecundarea in vitro-asta e, norocul lor- problema e la bulangii! Ca nu pot creste cu dragoste dublu-paterna alti viitori bulangi, si se duce naibii trendu’!

  Reply
 4. unu si altu

  Enache sau cum ti-o zice, ca mori de destept ce esti, ca si ala cu galeti de tate. Folosirea gaurii curului nu e reglementata in constitutie si in nicio lege. Poti sa te arzi in popou si cu barbati, si cu femei, atata vreme cat aia zic da, sunt majori (sau macar cu discernamant prezumat) si nu erau sub influenta. Casatoria e o institutie care n-are nicio legatura cu curul decat in mintile progresistilor vopsiti in papagal si imbracati in roz.
  Heterosexualii nu vor sa dea drepturi homosexualilor?! P-asta de unde ai scos-o?! Ce scrie la codul civil? Casatoria e intre barbat si femeie. Nu scrie acolo de orientare sexuala. Nu tre sa fii hetero sa te insori. Doar ca nu te poti insura, barbat fiind, cu alt barbat. Iar asta restrictie e la fel si pentru hetero si pentru homo.
  De unde vrajeala asta cu love is love si casatoria e iubire? Poate e in schema, dar la coduri si constitutie nu scrie nimeni nimic de asa ceva, asa ca nu vad buba de care esti asa afectat.
  Poate maine vreau sa ma insor cu cel mai bun prieten, sa-i ramana lu ala casa si biblioteca mea, pentru ca stiu ca le apreciaza. Ghici ce, nu pot si nu ma plang de discriminare. De asemenea o pot lua de nevasta pe Maricica si sa n-am alta treaba cu ea decat vizita conjugala odata pe luna ca sa scoatem un plod pentru alocatie. Altfel, dormim linistiti in paturi si camere separate. Pula iubire.
  Atata frasuiala pentru ca deviatii si deviantii nu se simt bine in propria piele si vor sa-si transforme prin lege devianta in ceva normal. Ma rog, treaba lor, dar labareala asta cu discriminarea la casatorie s-o cantati la alta masa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *