Mahomed al ardelenilor

Nu toți ardelenii sunt proști, dar ăia care sunt ies în evidență ca smaraldul într-o balegă. Un tip pe nume Mihai Codruț Nanu, membru PNL, n-a avut ce face și s-a apucat să scrie că Avram Iancu, pe lângă erou și posesor al unei statui hidoase, a și fost un pic criminal, așa cum erau obiceiurile vremii. Bine, n-a folosit chiar formularea asta de unde și o serie de istericale.

În scurt timp a ajuns în gura presei pentru oligofreni, gen știripesurse sau activenews, și s-a trezit cu sute de amenințări cu moartea. Cele mai multe din partea ardelenilor, cea mai inofensivă nație de români. Și probabil a patrioților de sud, aceeași rasă de imbecili care urăsc cu sete ungurii deși au văzut atât de mulți unguri live cât au văzut și wookie.

Boszmeg! Nemtudom!

Boszmeg! Nem tudom!

Rezultatul a fost că Nanu a trebuit să-și închidă contul de Facebook iar retardații sunt un pic mulțumiți. Peste câteva zile cine începe să scormonească profesionist prin gunoi și va vedea că Crăișorul Munților n-a fost nici pe departe ușă de biserică, moment în care venele de la gâtul câtorva patrioți rupți în fund vor exploda (naționalismul merge mână în mână cu sărăcia).

Ce putem noi învăța din asta e că genul ăla de islamiști există și printre noi, doar că nu cred în Mahomed. În rest, au creierul la fel de prăjit și sunt la fel de inutili pentru societate. Au libertate de nici 25 de ani și se isterizează la orice căcat, ai zice că nu și-o merită. Repet o chestie care am văzut-o pe un zid în Timișoara, „Naționalismul este dovada vie a reîncarnării, că nimeni nu poate fi atât de prost într-o singură viață”.

Și, ca să arăt că sunt maxim dispus să jignesc și un ungur, iată, la fel ca dilimachele Csibi Barna, care a spânzurat o păpușă cu Avram Iancu, sunt și eu capabil să pângăresc o icoană maghiară a revoluției de la ’48, aia a lui Kossuth Lajos, ca să înțeleagă și ei cât de mult mă simt eu jignit de ei.

”Erdely!!! Gimi gimi gimi, Erdely”

”Erdely!!! Gimme gimme, Erdely”

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

13 thoughts on “Mahomed al ardelenilor

 1. mario

  Efule încă odată ai dovedit ca ești mare. Nimeni nu putea sa zică mai bine decât tine.

  Reply
 2. piticugras

  Tampila, poate ca tu ai libertate de doar 25 de ani. noi nu suntem ca tine, nu ne baga pe toti in fantezia ta neoliberala de kk.
  Avram Iancu nu e o jucarie de hipster pe internet asa cum crezi tu.
  si ca sa nu te distrugi ca un zoso, mai usor cu avram iancu pe scari.

  Reply
  1. Inka

   M-am speriat o secundă că e PiticiGratis. Ok, o juma de secundă. După aia am văzut că e alt pitic, ala umflat imbecil.

   Reply
 3. aromanul

  Se vede cat e de bun articolul, dupa comentarii. Inteleg ura impotriva islamistilor, dar pana a ajunge sa-i cauti in curtea proprie si sa faci o legatura stransa intre unii si altii mi se pare aberant. Apropo, esti moldovean?

  Reply
 4. MU

  Credeam ca aici o sa citesc chestii un pic peste TNR. Nope, blogul asta devine TNR2, dar fara umor.

  Reply
 5. Ender

  este clar acum ca esti platit sa scrii asa ceva. esti xenofob iredentist antisemit alienware ipohondru morfologic, un agitator neurologic samd.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Alienware vreau și eu, dar cine naiba are 6000 de lei să dea pe un PC?

   Reply
 6. Ender

  trebuie sa fie si oameni care fac astfel de sacrificii. io adun sa pun de un astfel de sacrificiu. important e sa pui suflet si bani.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *