Magiile lui Arsenie Boca depășesc posibilitățile sfinților obișnuiți

Știm că 90% din ce se spune/scrie despre Arsenie Boca este mistificare, pentru că poporul ăsta are nevoie de un sfânt veritabil dar hai să fim un pic atenți. Cităm din ziarul numărul 1 în materie de Arsenie, Adevărul:

O întâmplare ciudată, petrecută în arestul Siguranţei Braşov, a fost povestită de Dumitru Baglazan, în cartea „Sfântul părinte Arsenie Boca”. Scena se petrecea, de asemenea, în arestul Siguranţei Braşov. Bărbatul relata că a avut un unchi care lucra la Securitate în anul 1948, iar într-o seară în care l-a însoţit pe acesta la serviciul său, a fost martorul unor fenomene paranormale. „În fiecare noapte la ora 12.00 se deschideau uşile închisorii. Celula era un loc împrejmuit, într-o sală uriaşă ca o hală. Iar în mijlocul acestei hale, stătea la o masă, permanent, un subofiţer de pază, care-l supraveghea fără încetare. (sursa)

Mă scuzați, eu sunt din Brașov de loc, mă laud că știu istoria și locurile acelui oraș mai bine ca mulți sfinți ai Ardealului, ba chiar mai mult decât mulți moldoveni. Deci, spuneți-mi și mie, credincioșilor, unde e pușcăria aia cu loc împrejmuit într-o sală uriașă ca o hală?

Că eu am impresia că asta e cea mai impresionantă magie a lui Arsenie, hala aia. Sau poate nu știu eu atât de mult cât cred că știu și voi fi luminat, prin bunăvoința domnului și a vreunui creștin de bine.

Mulțumesc anticipat.

arsenie-boca-kogaion

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Magiile lui Arsenie Boca depășesc posibilitățile sfinților obișnuiți

  1. krantzro

    Crede şi nu cerceta! E mult mai simplu. Şi în final, dacă vei cumpăra şi iconiţa asta sfinţită, vei primi răspunsul. În vis!

    Reply
  2. Vicus

    Stai, preasfantul parinte avea voie sa stea pe terasa, sa primeasca mancare de la enoriase si sa mearga la inmormantarea mamei?! Ce, era turnator?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *