Lideri ai României care aveau copii când s-au urcat pe tron

Hai să-i mai dăm una peste bot proastei satului care zicea că nu-i okei să vrei să vrei să fii șef de stat dacă nu ai copii, arătându-i cum a funcționat treaba asta până acum.

Feri Unu, întregiutorul. Dar e posibil ca nu toți să fi fost ai lui, nevastă-sa era cam năzdrăvană.
Carol – Terente – al doilea. Acest om a tot făcut copii, unul mai hazliu ca celălaltul, ba chiar i-au ieșit și niște nepoți funny.
Gheorghe Gheorghiu – Dej care a avut doua fiice, Tanti, maritata cu ala cu megahitul Broscuta Oac, si Lica, maritata cu Radoi de la Steagul Rosu (via Radu Pircă)
Nicolae – The Dictator – Ceaușescu. Unul din cei mai iubiți lideri ai românilor, conform ultimelor sondaje 60% din gospodine i-ar face o felație pentru privilegiul a primi două cartele de pâine în loc de una.
Emil – Milică – Constantinescu. Președinte regional.
Traian – Zeus – Băsescu. Când s-a ridicat la putere avea deja două fete, una proastă și una hoață.

No, cu excepția lui Feri, istoria ne arată că nu e ok să ai copii când te sui la volanul țării.

PS. Am văzut declarația tâmpitei și spune că e bine să ai copii să le dai educație și alte căcaturi. Deci ar putea intra și Ion KGB Iliescu pe listă, că și ăla are un copil înfiat.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Lideri ai României care aveau copii când s-au urcat pe tron

  1. Pirca

    ai uitat de Dej, care a avut doua fiice, Tanti, maritata cu ala cu megahitul Broscuta Oac, si Lica, maritata cu Radoi de la Steagul Rosu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *