S-a lămurit lumea cum e cu trolajul creștin? Mergem mai departe?

Nu că vreau să mă dau mare, dar e necesar pentru istorie, am fost printre primii care au atras atenția că ăia nu au 3 milioane de semnături adunate în niciun fel și că mint ca ortodocșii. Și tot eu am zis că e plină România de creștini de rezultat care țin cu Dumnezeu doar dacă le iese ceva, când e de scos banul devin toți atei până-n măduva oaselor.

Altfel, la câți oameni se pretind creștini pe la recensăminte, dacă dădeau un leu pe lună vreme de doi ani era Catedrala Mântuirii Neamului gata și-i puneau și o elice să poată decola să meargă la pelerinaj cu ea prin toată țara. De-aia e plin la pelerinaje de creștini de-ăștia care zic că dacă fac o chestie creștinească mișto poate le dă și lor Dumnezeu ceva, un loc de muncă mai bun, talent la gătit și succes la gagici. Acolo e promisiunea de câștig, la marșul pentru familie, din părți.

Gargara pe Facebook e mișto, șantajul la stat, la fel, dar când e să iasă în stradă mai ușor, că nu e chiar așa important. Sunt convins că sunt milioane de români care-s convinși că trebuie să decidă ce face omul cu ce l-a blagoslovit Sfântul Dumnezeu în pantaloni dar, dacă nu iese nimic la faza asta, nu se mobilizează. De-aia au ieșit câteva mii, într-un marș trist având în vedere cât PR a avut. Pentru chestii care contează iese lumea din casă iar faza asta o știe și BOR-ul și, la fel ca ăia cu Antena 3 care amenințau pe Iohannis, și-au tras glonțul de argint.

Oamenii care chiar ar face ceva gratis pentru România există. Și ies în stradă și se implică și adună milioane de dolari dacă e nevoie (parexamplu Colectiv). Din păcate pentru apostolii urii de la falanga extremistă de la BOR, oamenii ăia care ar face treabă nu sunt interesați de chiloții altora ca Liana Stanciu, Dan Puric și restul găștii de puțopalmiști. BOR nu este acum decât o căpușă de stat care sifonează bani în numele credinței. Să fim serioși, trebuie și merțanele și țoalele de aur plătite din ceva.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

19 thoughts on “S-a lămurit lumea cum e cu trolajul creștin? Mergem mai departe?

 1. Giumbix

  Eu sunt unul din cei trei milioane care au semnat. Si n-am iesit la marsul de ieri din diverse motive, nu ca nu as susinte ce sustineau oamenii aia. In acelasi timp, nu as da niciun ban pentru catedrala prostirii neamului. Deci vezi? Nu-i chiar cum zici tu pe aici, mai gandeste-te.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Boss, am explicat clar că sunt mulți care ar vrea să nu se căsătorească poponarii între ei. Mulți și leneși. Dumnezeu dă de toate, mai puțin hărnicie.

   Reply
 2. Unu'

  Da, hai sa stam toata ziua pe strada, prin marsuri, ca sa aratam ca ne pasa de paduri, de familie, de lupta anticoruptie, de colectiv, de mama lu’ Stefan cel Mare … si lista poate continua. Hai sa ne mutam in strada, sa nu mai plecam de pe asfalt, sa dormim sub podul Grant sau prin boschetii din Kiseleff. Sa aratam ca ne pasa. Sa nu ne oprim din aratat. Sa demonstram hipsterilor, haterilor si manipulantilor de tastatura ca ne pasa. Sa nu ne oprim niciodata. Bah Eftimie, stii ceva? Poate ca nu avem timp sau chef sa marsaluim in fiecare weekend, dar cand o sa fie referendumu’ tot o sa va futem cateva milioane de semnaturi.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Sunteți muci. Și când va fi referendumul, dacă nu vă iese ceva nu ieșiți din casă, putorilor. De-aia n-ați fost în stare nici măcar o catedrală să faceți, tot din cerșeală de la stat trăiți.

   Reply
   1. Unu`

    Mananci cacat. Un cacat ultra-fin, dar tot cacat se cheama. Si noi am iesit la colectiv, si noi am fost la mitingurile anti-oug … si stii de ce ? Pentru ca si noua ne pasa.

   2. eftimie Post author

    Ba, n-ai ieșit, minți. De-aia și scrii cu adrese fake. Sau ai ieșit să susții că a fost mână criminală, nu, parcă cretin-ortodocșii asta propovăduiau, vă bucurați că au murit ăia în flăcări.

 3. claudiu

  Problema #1 si singura: Astia chiar sunt platiti sa iasa in strada, si nu de Soros, de mine si de altii, ca sa viseze Inchizitii si alte din astea.

  Reply
  1. claudiu

   M-am razgandit. Promblema #2: Bucuresti 0,1% populatie prezenta la Marsul Inchizitiei, Buzau 2%. (2000 vs 2000). Proteste anticoruptie: Bucuresti 5-10%, Buzau 0,3% (100.000, 150.000 vs 300).

   Reply
 4. alunelu

  Ce vrei de la o religie fondata de unul nascut dintr-o sarcina in legatura cu care mama nu a avut de spus nici un cuvant?

  Reply
 5. Vlad

  Ce artist esti, mon cher!! Ce-ti mai place sa te tragi in concluzii savante!! Dar daca ai gura mare nu inseamna deloc ca ai si dreptate! Fa un referendum, si-o sa vezi cati am semnat pentru initiativa aceea, daca nu crezi. Pana atunci mergi sa canta prin bordelurile tale… si lasa concluziile pe seama unora mai instruiti decat tine.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Băi, pe internet toți aveți pula mare, când e de ieșit în stradă sau la referendum vă dați loviți. Sunteți puțini și veți fi striviți la referendum ba, mai mult, că tot faceți gât, veți fi striviți și stârpiți în continuare. Vremea voastră a apus.

   Reply
 6. mihai

  Om la casa mea, cu fecior mare cât Eftimie și cel mai deștept din Cluuj, cu nepot și tot tacâmul – io atâta vă spun : dacă ar fi s-o iau încă odată de la-nceput, io mi-aș lua de nevastă…un bărbat !… Fie el și ungur 😉 numai să știe să gătească bine… Căci un bărbat știe să bea și știe să tacă, o femeie nu prea. Deci ne-am înțelege. Iar când am simți nevoia – am merge amândoi la femei, și ne-am rezolva frământările…
  Sunt uimit că o astfel de societate, mai bună și mai dreaptă – ÎNCĂ nu există :))…

  Reply
 7. nwradu

  Problema este că folosesc o minciună privind numărul de semnături pentru a determina un referendum sau o presiune pe Parlament. Iar dacă se ajunge la referendum, nu contează exact câți ies la vot, deși cred că atunci s-ar aduna vreo 3 milioane.

  Oamenii n-au multe bucurii în viață, așa că dacă vor avea ocazia să omoare capra unor vecini, mai ales homosexuali, să vezi cum se înșiră la vot pentru asta.

  Reply
  1. Popica

   Adică nu avem încredere în Curtea Constituțională că a verificat bine numărul de semnături? Ce ți-e şi cu democrații ăștia de rezultat…

   Reply
   1. eftimie Post author

    Ce spui tu puncule, a numărat CCR 3 milioane de semnături? Ăia abia pot da o decizie pe un subiect de două rânduri dar au numărat la deget 3 milioane de semnături.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *