Cum justifică doctorul Brădișteanu cele 4 milioane de euro

Acest document mi-a parvenit prin canale neoficiale dar sursa este, ca de fiecare dată, sigură. Doctorului Șerban Brădișteanu, șeful secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, i s-au confiscat aproape 4 milioane de euro pe care nu-i poate justifica. Iată și varianta dânsului, variantă care nu a fost luată în seamă de instanță, pentru că justiția este, așa cum știm cu toții, coruptă.

Când doctorul Brădișteanu era mai tânăr iubea o fată extrem de frumoasă. Din păcate, acea fată era dorită și de un rival al său, rival pe care-l considera cel mai bun prieten. Acesta i-a înscenat un caz de trădare națională, iar doctorul a fost condamnat la ani de temniță grea. În această închisoare, lipsit de speranță, a întâlnit un călugăr ce părea nebun, călugăr care spunea că a găsit o cale de a evada din pușcărie, printr-un tunel.

Au muncit împreună la săparea acestui tunel, răstimp în care bătrânul i-a spus de o avere nemăsurată, aflată pe o insulă în Mediterana. După un timp, din păcate, din cauza stării precare de sănătate, bătrânul a murit. Doctorul Brădișteanu nu a mai avut răbdare și s-a băgat pe ascuns în sacul cu morți, în locul bătrânului, și a fost aruncat în mare.

A înotat, a fost salvat de pirații din Mediterana iar el, suflet nobil, a salvat viața unui pirat pe nume Jacopo. Acesta i-a jurat credință veșnică doctorului Brădișteanu. Împreună au descoperit insula cu comoara unde se aflau 4 milioane de euro.

Doctorul s-a întors în țară alături de credinciosul Jacopo doar ca să descopere că inima i-a fost frântă încă o dată: fata pe care o iubea se căsătorise cu rivalul său și acum aveau și un copil. Doctorul Brădișteanu a pus la cale o răzbunare teribilă pentru toți cei care l-au trădat și, când să o înfăptuiască, l-a prins Agenția Națională de Integritate.

Restul poveștii a apărut deja în presă.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

9 thoughts on “Cum justifică doctorul Brădișteanu cele 4 milioane de euro

 1. alex

  Unde e inchisoarea asta aproape de mare si unde detinutii stau cate doi in camera astfel incat sa poata sa sape un tunel in secret? Poarta Alba?

  Reply
  1. Radu

   Jacopo e cu Ciuvica in fiecare seara la A3 si incearca sa il scape pe bravul Branisteanu din ghearele justitiei basiste!

   Reply
 2. mirion

  Baieti dragi, tot naivi ramaneti. Banditul asta a fost exonerat de felul in care si-a procurat cele 4 milioane si altele care i-au ramas (spaga pentru un contract de multe milioane de euro pentru cumpararea de aparatura, tehnica si
  instrumentar pentru spitalele inchisorilor – pe care acestea nu l-au folosit niciodata neavand specialisti. Detinutii care aveau nevoie de astfel de interventii erau foarte putini si erau trimisi sub paza, pe costuri de mii de ori mai mici, la spitalele specializate din reteaua Min. Sanatatii, cum a fost cazul lui Borcea) In alte tari naparca asta ar fi fost pusa la zid!!! Dar PSD ul sa traiasca! Nu acelasi doctor l-a mosmolit saptamani de zile in spital pe Bombonel pentru zgarietura pe care si provocat-o cu teava pistolului? A patit ceva pentru fals?

  Reply
 3. Catutzi

  Se vede de la o posta ca e inventie. Nu exista inchisoare in care sa stea doar cate doi in celula.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *