Întrebarea de baraj pentru femei

Am vorbit despre cât de frumoasă și inutilă este acea campanie „Nu înseamnă nu” a femeilor care vor să ne învețe pe noi, neviolatorii, că nu e ok să violăm, dacă ne trece cumva asta prin cap. Să presupunem că am înțeles, mesajul este simplu.

Dar eu doresc ca acea campanie să nu fie irosită degeaba. Fetelor, vă rog, uniți-vă toate, sincronizați-vă ciclurile de social media și mai face o campanie și mai tare, care chiar să aibă efect.

Nu înseamnă nu, am înțeles asta. Dar CE ÎNSEAMNĂ „Știi tu foarte bine ce ai făcut”?. Eu zic că asta e răspunsul  pentru care trebuie făcută campanie grea pe internet.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Întrebarea de baraj pentru femei

 1. Lepka

  Se poate si o intebare unde sa ni se explice care sunt raspunsurile corecte la intrebarea “La ce te gândești?”

  Reply
 2. Krantzro

  Ideea e să te apuci de făcut ceva. Vedem noi după ce iese. Că uite, şi Google vrea acum să facă o chestie pentru fiecare literă din alfabet. Dumnezeu ştie ce ghiveci o să fie pe-acolo.

  Reply
 3. Nautilus

  Cică vine renumitul Bulă mai devreme acasă într-o zi și își găsește soția cu amantul în pat.

  Bulă: ”Ce faceți aici?”

  Nevasta lui Bulă se uită la amant și îi spune: ”Nu ți-am spus că bărbatu-meu e prost!?”

  Reply
 4. desafiamos

  Nu inseamna nu. Plm, ce nonsens. Ca si pozacii maciomeni cu “barbatii adevarati tralala”. Daca esti barbat adevarat iesi la ceas de noapte in geaca de piele si apara batranele care trec strada, intr-o comuna alcoolica ne-electrificata. Asta inseamna sa fii mafiot (scuze, nu ma pot abtine de la cretinismul asta).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *