Internetul e greșit când n-ai prieteni

„Prietenii mei sunt pe Facebook și, când fac o petrecere, trimit invitația pe Facebook, iar eu nu sunt invitat, pentru că nu sunt pe Facebook. Deci sunt în afara societății, pentru că nu sunt de acord cu termenii. Asta nu e democrație”.

Afirmația îi aparține lui Peter Sunde, unul din fondatorii The Pirate Bay și e într-un interviu din Vice.

Acu’, eu am o grămadă de „prieteni” pe Facebook și încă câțiva amici care nu sunt pe Facebook. Am un amic care crede despre Facebook că e locul unde angajatele sale își pun poze photoshopate să agațe băieți. El nu are cont de Facebook, are un cont de e-mail pe care l-a făcut mai mult obligat și pe care îl verifică doar dacă îl suni înainte și-i spui că i-ai trimis e-mail.

Ieri seară a trecut pe la mine cu niște afinată foarte mișto și un vin excelent de șpriț și am discutat despre istorie, femei și moarte ore întregi fără probleme. Prietenia și democrația n-au legătură cu internetul, au legătură cu oamenii. Poate Sunde ar trebui să-și facă și niște prieteni reali.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Internetul e greșit când n-ai prieteni

  1. sebi

    tipul e o rusine pentru criminalitate, exemplul clar cum sa nu fii mafiot. Giovani agrees.

    Reply
  2. All

    “Internetul e mișto, dar nu înlocuiește viața socială adevărată. Prefer să vorbesc cu oamenii. Am fost să vedem urșii din Pristina în dimineața asta. Cum să fac asta pe internet?”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *