Instrucțiuni de revoltă și patriotism pentru meciul cu Franța

În caz că nu știți un o publicație satirică din Belgia, țară de pedofili, a scris deja că meciul cu Franța va fi anulat că au furat românii mingea și-au ascuns-o sub fustă. Iată link, iată poză:

romanii-au-furat-mingea

Este clar că e de-a dreptul obligatoriu să enervăm și să protestăm că iar ne fac ăștia hoți și țigani. Să ieșim din case dar să avem grijă să închidem bine ușile de fier cu blocare în 8 puncte, că doar asta nu-i țară de hoți. Și, apropo, dacă are cineva tablourile alea de Matisse luate de-ai noștri din Rotterdam să le aducem și pe-alea, să le arătăm belgienilor că știm și cultură.

Cred că protestul ăsta va fi susținut și de clasa politică din România, nu de altceva, dar faptul că 90% din știrile din mass-media sunt despre cum au furat politicienii, medicii, directorii, funcționarii publici și coloneii e cauzat doar de faptul că nu avem suficiente accidente rutiere și n-avem cu ce umple telejurnalul.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “Instrucțiuni de revoltă și patriotism pentru meciul cu Franța

 1. Iulian

  In Germania circula alta: In timpul meciului Romania-Albania nemtii pot sa-si lase casele cu usile deschise, n-are cine fura. Cam aceeasi idee, oricum.

  Reply
 2. o femeie

  No, romanii is tigani si hoti la fel cu belgienii sunt pedofili 🙂
  Dar sa stii ca le e frica belgienilor de tigancile cu fuste. Cand apar astea (in card de 5-6) prin piete, belgienii (si marocanii) isi strang banii si marfurile mai bine: sunt harnice, curata tot, fac si scandal, si apoi incep sa zica ca sunt rasisti. . Nici de frica somalezilor nu fac asa! (si aia is pe alocuri mai agresivi ca romanii, si aia isi bat copiii ba mai pun mana si pe cutit).

  In rest, in fata la parlamentul European e o tiganca cu un bebelus in brate, ce doarme continuu. Sa imi ziceti si mie ce ii da copilului ala, a fiica mea bebelusa se zbatea si urla la fiecare 1-2 ore (ba de pipi, ba de caca, ba de papa, ba de antrenament corzi vocale, asa cate 2-5 min 😀 )

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *