Ingredientul esențial al banditului român este obrăznicia

Chemat la Parchet să dea lămuriri cu privire la activitatea sa infracțională sau a complicilor lui, liderul PSD, Liviu Dragnea, a grohăit următoarele.

Românii la un moment dat trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar, dacă în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe.

Acum, nu partea cu pâinea e nasoală, deși arată cam ce crede el despre români și el însuși, că n-or să mai aibă ăia pâine dacă intră el la bulău, ci partea aia cu alimentare cu apă și școli. Bueyyyy, Teleormanul a ajuns ținta tuturor bășcăliilor nu pentru că votează PSD în prostie ci pentru că e unul din cele mai înapoiate județe. Sub conducerea lui Liviu Dragnea a ajuns atât de înapoiat, nu a lu’ mama mare. A fost două decade în fruntea județului ăla și uite unde a ajuns.

#saracilor

#saracilor

Care-mi aduce aminte de Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, o cucoană care, când deschide gura, ca să nu se prindă lumea că-i pute, emite sunete, păreri și, mai ales, expresii gen managment. Ajunsă șefă în cel mai important oraș de cocleți al țării, duduia vorbește de managment deși în cariera ei, ca manager, s-a remarcat doar prin falimente și țepe.

Și, la final, șefu’ la toți mecleții, președintele Klaus Iohannis iese din hibernare și zice că legea asta cu alegerile în două tururi nu e bună.

„În privința votului, într-un tur sau două, mi-am exprimat deseori opinia. Dar acum, după aceste alegeri, cred că devine și mai evident că noul Parlament trebuie să evalueze foarte serios necesitatea introducerii alegerilor locale în două tururi pentru primari”.

Păi da, și-a exprima opinia. Când a promulgat legea asta cu alegerile într-un singur tur. El care întoarce orice lege ce nu-i în avantajul complicilor săi.

Practic, maestrul Klaus e evoluat de la un simplu tăntălău, ajuns printr-un joc al sorții în funcția aia, la gradul de bandit român. Și căcănar, și obraznic.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Ingredientul esențial al banditului român este obrăznicia

 1. Gustav

  Pana acum ceva timp, cand asta isi trimitea mezajele pe Facebook, alea celebre cu “privesc/urmaresc cu ingrijorare” am zis ca asa e vocabularul lui acordat, dar azi iar a strecurat o “ingrijorare”. Asta troleaza sau nu realizeaza?

  Reply
 2. Elena

  Eu am trait destul din viata mea in Teleorman si toata lumea stia ce fel de om e Dragnea. Acuma cand il vad la televizor IN FIECARE ZI imi vine sa ma urc pe pereti.
  Cand eram eu mica si lucra mama la banca, venea Dragnea la ei sa ii modifice extrasul de cont, sa declare la stat ca el nu are bani. Si nu se ascundea sau ceva, toata lumea stia ca vine.
  Cat am fost cu baiatul lui in clasa, care era destul de ok spre deosebire de taica su, avea numai 10 pe linie si el saracu’ de-abia stia sa citeasca. Pe toti ne-a impins mai jos cu notele la capacitate ( ca asa era pe vremea aia) ca sa iasa el primul pe judet.
  Si sa nu mai vorbim de ce casa avea la Alexandria, ca zici ca era palat…si restul judetului murea de foame.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *