Nu-i mai încurajați

Gâdea și colegii de vidanjă au lansat zilele astea ideea că Tolontanul este vinovat de scandalul Hexi Pharma și, indirect, l-a sinucis pe sfântul Condrea. Pentru că nici Tolo nu s-a putut abține s-a dus la emisiune la tâmpit să-l pună la punct. Și, din ce înțeleg, a reușit maxim, cel puțin așa scrie lumea pe internet.

Problema e că nu a reușit nimic. Nu e primul care se pișă pe Gâdea, orice om care e cât de cât rațional poate să-l bage pe Gâdea în corzi la orice oră. Până și MRU a reușit și ăla e un tip care umblă cu blugii călcați la dungă.

Iar la finalul discuției Gâdea o să zică tot că Băsescu e de vină, ăia care se uită or să creadă că tot Băsescu e de vină, Condrea a fost un martir și Tolo e un criminal care vrea sângele poporului. Cu singura diferență că peste trei zile or să se laude cu audiența lor, că acum s-au uitat și alți fraieri în afară de publicul lor obișnuit.

Discuția de ieri a fost perfect inutilă. A fost un click-bait. Și dacă vă tot uitați la prostiile lor nu faceți decât să-i încurajați. E ca și cum ai citi în continuare Gândul.info. Sau sport.ro. Cifrele de audiență sunt seci: nu or să spună câți s-au uitat să vadă cât de prost e Gâdea sau câți s-au uitat cu ură. Or să spună că s-au uitat mulți inși, deci și-a atins scopul. E important. Apoi or să ciuntească declarațiile lui Tolo la editare, că au acum două ore de filmare cu el, din care o să reiasă că ăla violează un orfan înainte să scrie un editorial lung și plicticos.

Vrei să citești mai mult despre surprinzătoarea Românie? Cartea mea, Arhanghelul Raul, este acum în librării. Detalii aici.

4 thoughts on “Nu-i mai încurajați

  1. mihai

    …nu mai am A3 de 5 ani, dar cel mai trist e faptul ca nici asa nu pot scapa de idiotii aia… Tot trebuie sa citesc “vesti” despre ei si, culmea, uneori sa si scriu (de bou, in loc sa-i scufund in uitare). E ca un cancer, de care te faci doar ca uiti, desi el te macina in continuare…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *