Nu-i mai încurajați

Gâdea și colegii de vidanjă au lansat zilele astea ideea că Tolontanul este vinovat de scandalul Hexi Pharma și, indirect, l-a sinucis pe sfântul Condrea. Pentru că nici Tolo nu s-a putut abține s-a dus la emisiune la tâmpit să-l pună la punct. Și, din ce înțeleg, a reușit maxim, cel puțin așa scrie lumea pe internet.

Problema e că nu a reușit nimic. Nu e primul care se pișă pe Gâdea, orice om care e cât de cât rațional poate să-l bage pe Gâdea în corzi la orice oră. Până și MRU a reușit și ăla e un tip care umblă cu blugii călcați la dungă.

Iar la finalul discuției Gâdea o să zică tot că Băsescu e de vină, ăia care se uită or să creadă că tot Băsescu e de vină, Condrea a fost un martir și Tolo e un criminal care vrea sângele poporului. Cu singura diferență că peste trei zile or să se laude cu audiența lor, că acum s-au uitat și alți fraieri în afară de publicul lor obișnuit.

Discuția de ieri a fost perfect inutilă. A fost un click-bait. Și dacă vă tot uitați la prostiile lor nu faceți decât să-i încurajați. E ca și cum ai citi în continuare Gândul.info. Sau sport.ro. Cifrele de audiență sunt seci: nu or să spună câți s-au uitat să vadă cât de prost e Gâdea sau câți s-au uitat cu ură. Or să spună că s-au uitat mulți inși, deci și-a atins scopul. E important. Apoi or să ciuntească declarațiile lui Tolo la editare, că au acum două ore de filmare cu el, din care o să reiasă că ăla violează un orfan înainte să scrie un editorial lung și plicticos.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Nu-i mai încurajați

  1. mihai

    …nu mai am A3 de 5 ani, dar cel mai trist e faptul ca nici asa nu pot scapa de idiotii aia… Tot trebuie sa citesc “vesti” despre ei si, culmea, uneori sa si scriu (de bou, in loc sa-i scufund in uitare). E ca un cancer, de care te faci doar ca uiti, desi el te macina in continuare…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *