Un caz de hărțuire sexuală

Când eram mic, prin clasa a II-a, eu, cu colegii Horațiu și Eric am decis că e amuzant să ridicăm fusta la fetele din clasă. Am fost pârâți de colega Larissa, una din victime, iar învățătoarea a decis că cea mai bună pedeapsă este să ne pună pe toți trei în fața clasei să ne dăm pantalonii jos să ni se vadă puțele și să râdă fetele de noi. Să ne învățăm minte, carevasăzică.

Acum, să punem lucrurile în context. Eric, sasul, a fost comandantul nostru când eram șoimii patriei, Horațiu era comandat de grupă de pionieri iar eu ocupam, în acea perioadă, funcția de comandant de detașament. Practic, ocupam cu toții funcții „de putere” și ne-am arătat, sub presiunea învățătoarei, puțele întregii clase. Din ce țin minte momentul a fost unul destul de trist și rușinos, lacrimile noastre ni se prelingeau pe obrăjorii roșii, pe cămășile de pionieri din naylonul ăla infect și, mai departe, pe puțe în jos.

În zilele noastre un astfel de incindent ar fi întâmpinat cu urlete furioase pe internet și luări de poziție de la toți factorii importanți de decizie, influenceri și specialiști. Bine, în zilele noastre acest eveniment nu ar fi avut loc pentru că mai mult ca sigur am fi fost morți ori pentru că ne-a căzut tavanul în cap, ori pentru că ne-a luat școala foc, ori amândouă.

Dar am fi murit nevinovați, cu morala intactă și sufletul pur.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

8 thoughts on “Un caz de hărțuire sexuală

  1. omulbun

    Comandant de detasament?? Baa pilosule :))

    (eu eram doar de grupa si loctiitor de detasament..)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *