Cum folosești aplicația HBOGo

Aplicația HBOGo pentru iPhone sau Android permite abonaților HBO să-și vadă serialele și filmele preferate pe dispozitivele mobile. Aplicația este ușor de instalat și folosit, iată etapele.

1. Descărcați aplicația pe dispozitivul dvs mobil.
2. Faceți-vă cont de HBO Go (trei euro și un pic dacă nu aveți cablu)
3. Descărcați de pe torenți tot ce vreți să vedeți pe HBO Go că aplicația nu funcționează 85% din timp, crapă constant și pe ăia îi doare în cur.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

18 thoughts on “Cum folosești aplicația HBOGo

 1. AI_core

  profit de faptul că ai deschis discuția despre HBOgo să te întreb dacă Silicon Valley are subtitrare.
  pe torenți n’are. poate prinzi un moment în care merge aplicația și verifici, ajutând astfel un sărman care nu știe engleză nici cât madam vasilesco.

  Reply
 2. animaloo

  Eu asa folosesc Amazon Prime:
  1. mi-am cumparat ceva de pe Amazon
  2. nu am vazut bifa cu “da boss, vreau amazon prime”
  3. m-am trezit cu amazon prime
  4. mi-am dat American Gods jos de pe torrenti pentru ca nu am voie sa ma uit la Amazon Prime (de) din Romania

  Reply
  1. eftimie Post author

   American Gods e pe AmazonPrime de România. Merge decent dar nu o poți trimite în chromecast. Ori vezi pe tabletă sau laptop, ori le tragi de pe torenți.

   Reply
 3. Traian

  Da, e groaznică aplicaţia. Când am descoperit-o, eram foarte bucuros că pot să mă uit pe Chromecast. M-am răzgândit în câteva minute, n-am mai văzut demult ceva atât de prost implementat. Când te uiţi la ea, arată super bine şi polished, dar te trezeşti că moare telefonul când ţi-e lumea mai dragă (de exemplu când e o scenă cu ţâţe, şi asta se întâmplă destul de des în producţiile HBO).

  Reply
 4. Luke

  Pasul 2, ha? se poate si asa ceva?
  In rest da, aplicatia pe mobil drac stie ce-au facut cu ea de crapa instant cand incerci sa trimiti la chromecast

  Reply
  1. eftimie Post author

   Da, se poate, că scopul meu e să fie toți ăștia pe-aici să am opțiuni, să le văd în 4K și toate. Nu mi se pare un capăt de lume să dau 3 euro pe lună ca să am sute de filme și seriale.

   Reply
 5. Cleo

  Exista Terrarium Tv, Movie HD, etc. Sunt aplicatii care se hasesc pe net si au toate serialele si filmele si cu subtitrari.
  Bafta!

  Reply
 6. Adrian

  Bă, nu știu ce telefoane aveți voi, dar eu, pe un S5 obosit, acum vreo două luni, urmăream foarte bine “Afacerea” (O negocio pentru cunoscători) prin Cheomecast și nu s-a blocat deloc la fazele cu țâțe. Și au fost câteva perechi bune.

  Reply
 7. Ervin

  Când pornește fără probleme și reușește să facă stream pe Chromecast, o închizi, iar apoi o redeschizi să dai pauză la film să faci plinul la popcorn sau să te duci să fluieri, e loz în plic dacă se sincronizată cu ce rulează pe TV sau nu. De regulă filmul o ia de la început! Ș-apoi mai e și faza cu subtitrarea care trebuie musai setată pe română la fiecare film, de parcă ne-am îmbogăți portofoliul de poligloți ce suntem din două în două ore..

  Reply
 8. Mihai

  A mers prin chromecast până la ultimul update. Acum doar daca pornesc wifi crapă instant când miroase chromecast-ul in rețea. Am incercat inclusiv cu aplicația busuioc să scot dracii din ea, dar nu am reușit. Ori mă uit la film direct pe telefon, dar obligatoriu pe date mobile, ori torrent.

  Reply
 9. Cezar

  La 99,99% din filme imi apare “Eroare. Procesarea necesita prea mult timp”. Si nu am tableta castigata la pufuleti. Lua-le-as familia in derâdere de hoti cu aplicatia lor de câcat.

  Reply
 10. MARIANA

  Vă rog, ajutați-mă cu un sfat ! Cum să am subtitrare la HBO GO ? La sfârșitul lunii octombrie am activat pe televizorul SAMSUNG , programul HBO GO. Am fost mulțumită de felul cum s-a văzut până săptămâna trecută când a trebuit să instalez noua versiune HBO GO. De când am instalat noua versiune , nu mai am subtitrare pe HBO GO. În partea de jos a ecranului televizorului îmi apare scris ,”SUBTITRARE NU ” indiferent ce film urmăresc.
  Am intrat pe toate site-urile HBO, mi-a fost imposibil să găsesc pe înțelesul meu pașii pe care trebuie să-i urmez, pentru a avea din nou subtitrare. Mii de mulțumiri celui care îmi va da un sfat !

  Reply
  1. eftimie Post author

   Răspunsul este, de fiecare dată, dezinstalează aplicația și piratează filmele de pe HBO. Dar plătește abonamentul, ca să nu zică lumea că e furt.

   Reply
  2. adrian

   Aplicatia este cu setare din fabrica sa zic asa fara subtitrare.
   Iti apare subtitrare nu, dai clic pe ea, sau o selectezi, depinde de tipul telecomenzii de la televizor si apoi te lasa sa selectezi din meniu si limba romana.
   Sper sa te descurci…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *