Femeile nu or să fie niciodată egale cu bărbații

Citeam zilele trecute pe internet o chestie cum că România este pe ultimul loc în Europa – de ce nu – în ceea ce privește egalitatea de șanse bărbați/femei. Feminismul isteric, acea ramură a prostiei care se ocupă cu vaginul, face muguri și la noi în țară și asta e un lucru bun. Înseamnă că ajungem și noi în rând cu lumea.

Toate ideile astea „progresiste” sunt ok până se ajunge la proba practică. Teoria e mișto, cea mai vândută carte din lume este una de teorie, dar nici o idee, cât de bună ar fi, nu poate doborî barierele fizice. Totul se oprește la budă.

Într-o budă simplă de local, la băieți, avem un pisoar, un veceu, o chiuvetă. Teoretic, 2 oameni pot să se pișe acolo, practic, 6 băieți se pot pișa fără probleme. Privirea înainte, capul drept, doi la veceu, doi la pisoar și doi în chiuvetă. Ai grijă să nu-l stropești pe celălalt pe pantalon și gata. În cazul femeilor, maxim trei, cu eforturi. Nu pot sta două pe veceu oricât ar încerca, iar să te piși în chiuvetă ca femeie este riscant după ce ai trecut de o anumită greutate.

Marii exploratori ai lumii au fost, în majoritate covârșitoare, bărbați. Dotați genetic cu abilitatea de a se pișa de pe bompres în timp ce nava se deplasa prin ape liniștite sau furtuni, bărbații au cucerit mările. E mult mai ușor să te piși la Polul Sud ca bărbat decât ca femeie. La fel și în misteriosul Congo, printre gorile, muște țețe și sălbatici, poți s-o faci chiar și din fugă, împotriva băștinașilor.

Un mare avantaj pe care îl au bărbații e că se pot pișa spate-n spate, astfel încât nici un pericol să nu-i poată lua prin surprindere. Sau pot sta braț la braț, până la ultimul care se ține de un copac, astfel încât s-o poată face în timpul uraganului. În zilele noastre moderne, această abilitate deosebită poate fi folosită când te cerți pe internet. Ca bărbat, nu trebuie să te duci la budă să pierzi vreo secundă din ceartă, poți să te piși într-un pet pe care să-l ai lângă birou. N-are rost să luăm în seamă oamenii care stau cu laptopul pe budă în timpul certurilor de pe internet, oamenii ăia n-au pic de stil și etichetă.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

15 thoughts on “Femeile nu or să fie niciodată egale cu bărbații

 1. Maria Timar

  The funny thing is*…:

  “Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva le spuse:
  – Imi mai raman doar doua haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si…
  – Eu!!! Eu!!! Eu!!! Eu!!! eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog!!!!!! -intrerupse Adam imediat- mi-ar simplifica si usura viata in mod substantial….
  Eva accepta dand din cap si zise ca lucrurile astea nu aveau atata importanta pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja facand desene pe nisip cu pipi…. Dumnezeu si Eva il contemplau in liniste pe barbatul nebun de fericire si, dupa un timp, ea se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba:
  – Care e celalalt dar, Doamne?
  – Orgasm multiplu…”

  *not a feminist.. 🙂

  Reply
  1. Sabotor

   not a feminist, da’ ai sarit repede cu un banc femei vs barbati.

   BTW, si barbatii pot avea orgasm multiplu. trebuie doar un pic de antrenament si tehnica.

   Reply
   1. Sabotor 2.0

    BTW, și femeile pot face pipi din picioare daca isi dau silinta 😀

 2. dede cati

  Daa.. dar can noi o facem contra vantului, nu ne stropim. Pe cand voi …..:)))))

  Reply
 3. Mike Hunt

  eu am inceput sa ma asez dimineata pe veceu ca sa ma pis ca e greu sa te pisi ca omu cand o ai sculata sare pisatu peste tot except the motherfucking veceu ca-n bancu lu tarantino

  Reply
 4. Nautilus

  Umblă zvonul că gagicile lui Gregorian Bivolaru întrec la forță un pompier și la precizia orientării jetului un lunetist.

  Reply
 5. Black Dalia

  Bai, deci in primul rand si femeile pot sa se pise din picioare. E chestie de obisnuinta! Mai apoi, avem si treaba mare, care-i mai importanta si laborioasa. Si cand o executam, e egalitate absoluta! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *