Faceți loc să vă spun eu cât sunt de revoltat de Ilie Năstase

Poate toată lumea este absolut pișată pe pantaloni de furie că Ilie Năstase a făcut ceva măgării la evenimentele oficiale ale jocului sportiv numit „Tennis” sau „tenes” dar nimeni nu este mai revoltat ca mine. Spre deosebire de restul țării, eu nu doar că m-am pișat pe mine de nervi, m-am dus până la etajul zece al blocului meu, am sunat-o pe șefa de scară să-mi deschidă ușa la locul unde plătim de obicei întreținerea și m-am pișat pe mine de nervi înăuntru, de la înălțime.

Ce vreau să vă zic, ca om, sunt muci de nervi la ideea că Ilie Năstase, un neg uman, a zis ceva de copilul Serenei Williams, că ar putea ieși cacao, nesimțitul dracului, că soțul ei e alb și ea ea neagră, dar eu nu văd culori, văd doar oameni, spre deosebire de acest boșorog inutil pentru planetă care crede că poate fi mai bun ca noi doar pentru că a făcut „tenus”, nobil sport, vă jur, nu dorm noaptea de interes să aflu ce este mai important în sportul ăsta.

Sunt efectiv afectat, puțin spus, durerea Serenei este nimic pe lângă durerea pe care o simt eu când am auzit acele comentarii rasiste! Cum putem avea astfel de oameni în România? De ce permitem ca unul ca Ilie Năstase să mânjească imaginea noastră NAȚIONALĂ, să arunce cu sloboz, practic, peste onoarea noastră!? Ce suntem noi, ce sunt eu?

Îmi trebuie vapoare de Cimeosil care doar să amelioreze cicatricea emoționalo-sufletească lăsată de declarațiile lui Ilie Năstase! Și nici ele nu vor face nimic, să lăsăm la o parte totul, cine mă salvează pe mine?! V-aș cere ajutor dacă nu aș ști că și voi sunteți la fel de distruși, dezmembrați sufletește, distribuiți în confetii de durere deasupra creației Domului care ne-a făcut pe toți egali, identici și, mai ales, erecți moral.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “Faceți loc să vă spun eu cât sunt de revoltat de Ilie Năstase

  1. cacaoculapte

    eu sunt si mai distrus deoarece n-am inteles proportiile folosite la prepararea cacao cu lapte.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *