EvZ s-a mânjit iar de premium la gură

„Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate”. Asta scrie pe site-ul lor, de fapt asta am citit la finalul unui articol unde era invitat să intru pe Premium, să citesc în continuare un interviu ciordit din altă parte.

Secțiunea este, dragi copii, cultură! E un interviu cu MR Carrey, tipul care a scris „Fata cu Toate Darurile”, o carte destul de vedetă în ziua de azi (poftim, cronică aici). Pe care-l puteți găsi în întregime pe blogul editurii care-l editează. Și, pe bani, pe versiunea premium a EvZ, unde „autoarea” a luat cu copy/paste cel puțin partea de început (n-am intrat pe varianta premium să verific dacă chiar e ciordeală 100%).

Ca idee, dacă tot te mâncă în fund să faci premium, trimiți un mail la editură să-ți împrumute cartea, că tot ești secțiunea de cultură de la „cel mai bun portal de știri” și stai două seri s-o citești, și scrii ceva UNIC și EXCLUSIV. Să aibă motiv să dea omul 25 de lei pe lună să te citească.

Vrei să citești mai mult despre surprinzătoarea Românie? Cartea mea, Arhanghelul Raul, este acum în librării. Detalii aici.

4 thoughts on “EvZ s-a mânjit iar de premium la gură

  1. eftimie Post author

   Încă n-am auzit pe cineva să spună că nu-i place. Și eu încă n-am citit-o, așa că poate revin cu update 😀

   Reply
 1. Miyamoto

  Salut,

  Offtopic
  E o problema cu afisarea articolelor pe IE si Chrome.
  Ultimul pe care il vad pe IE: EvZ s-a mânjit iar de premium la gură.
  Ultimul pe care il vad pe Chrome: Tunelurile dacice sunt un mit.
  Pe mobil se vad toate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *