EvZ s-a mânjit iar de premium la gură

„Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate”. Asta scrie pe site-ul lor, de fapt asta am citit la finalul unui articol unde era invitat să intru pe Premium, să citesc în continuare un interviu ciordit din altă parte.

Secțiunea este, dragi copii, cultură! E un interviu cu MR Carrey, tipul care a scris „Fata cu Toate Darurile”, o carte destul de vedetă în ziua de azi (poftim, cronică aici). Pe care-l puteți găsi în întregime pe blogul editurii care-l editează. Și, pe bani, pe versiunea premium a EvZ, unde „autoarea” a luat cu copy/paste cel puțin partea de început (n-am intrat pe varianta premium să verific dacă chiar e ciordeală 100%).

Ca idee, dacă tot te mâncă în fund să faci premium, trimiți un mail la editură să-ți împrumute cartea, că tot ești secțiunea de cultură de la „cel mai bun portal de știri” și stai două seri s-o citești, și scrii ceva UNIC și EXCLUSIV. Să aibă motiv să dea omul 25 de lei pe lună să te citească.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “EvZ s-a mânjit iar de premium la gură

  1. eftimie Post author

   Încă n-am auzit pe cineva să spună că nu-i place. Și eu încă n-am citit-o, așa că poate revin cu update 😀

   Reply
 1. Miyamoto

  Salut,

  Offtopic
  E o problema cu afisarea articolelor pe IE si Chrome.
  Ultimul pe care il vad pe IE: EvZ s-a mânjit iar de premium la gură.
  Ultimul pe care il vad pe Chrome: Tunelurile dacice sunt un mit.
  Pe mobil se vad toate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *