Dragnea se afundă singur fără să-și dea seama

Când a urcat pe scena TSD pe muzica lui Hans Zimmer din „Pirații din Caraibe”, liderul PSD Liviu Dragnea a început să chicotească emoționat și să spună că nu se aștepta la așa ceva, o totală surpriză pentru el. Problema e că a zis chestia asta și când s-a dat ordonanța 13, și când a anunțat ministrul Mișa prima oară că vor să fure pensiile și când, în general, fac ai lui vreo măgărie. Deci reflexul lui Dragnea, când minte, e să spună că nu știa, nu se aștepta. Aș putea să pariez că are melodia din „Pirații din Caraibe” ca ringtone la mobil.

Problema e când ajungi în fața procurorului și ăla te întreabă dacă ai făcut trafic de influență, ai deturnat fonduri, ești bandit, de-astea. Și ai, logic, același discurs. „nu știu, n-am auzit, nu mă așteptam, e o surpriză pentru mine”. Păi nu e normal ca ăia să creadă, având în vedere antecedentele și ticurile verbale, că minți de-ți apare promoroacă pe mustață?

Dacă dl. Dragnea vrea să se salveze ar trebui ca, măcar în public, când e întrebat de câte o mișelie să fie sincer și s-o dea pe cea dreaptă. „Da, dom’le, eu am făcut-o”. Ca să aibă ăia un sistem de referință, ca la detectorul de minciuni când prima dată îți pun întrebări la care răspunsul nu poate fi decât adevărul, ca să calibreze mașina.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Dragnea se afundă singur fără să-și dea seama

  1. DanC

    Da, prin surprindere. Cum le fute zen-ul la tovarasii astia raii de la DNA 🙁 Tot prin surprindere vine si zapada iarna pt toapa-sefa a Bucurestiului. Si trebuie sa faca “comandamente” ca sa manage surprinderea aia alba. Ca ea saraca ar avea grija de Bucuresti, dar daca a luat-o prin surprindere, csf n-ai csf.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *