Două corelații interesante despre evacuarea Antena 3

La nici câteva zile după ce sunt demiși șeful și viceșeful ANAF, primesc ăștia de la Antena 3 ultimatum să se care din clădire. Asta ca să înțelegem de ce era curățat de scame cu mare poftă Ponta de fiecare dată când apărea pe la Antene și, în general, cum poți avea presă clasică prietenoasă.

A doua chestie, uitându-mă ieri la festivalul de isterie de acolo, am observat că Dana Grecu este singura persoană care trăiește în realitatea imediată. A făcut ceva referiri la guvernul tehnocrat al lui Iohannis și chiar la intrarea în anul maimuței de foc, ceea ce e o chestie recentă, chiar de luna asta. Restul, în schimb, trăiau în alte vremuri, înapoiatul mintal Mircea Badea, de exemplu, tot dădea vina pe regimul securistic al lui Băsescu și cam în aceeași gamă fredona și Gâdea. Traian Băsescu este acum un pensionar care vorbește prostii pe Facebook și are atâta forță cât nu-l cheamă ăștia la discuții nici la Nașul TV, dar băieții de la Antene încă au ciudă pe el.

De-aia, presupun, Dana Grecu nu are cum să urce mai sus pe scara profesională, oricât de capabilă ar fi, săraca de ea încă trăiește în 2016 în timp ce ceilalți pacienți sunt în 2009, când domnul profesor Voiculescu încă mai conta politic și mediatic.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

5 thoughts on “Două corelații interesante despre evacuarea Antena 3

 1. batman

  asa-i! dar sa nu exageram cu nea’ base, o fi un pensionar dar e inca bine acorat in “structur’le”. o are la mana pe majoritatea dintre ei. altfel nu-mi explic cum nu se ating astia de el. nu tu o nava, o barcuta, ceva, acolo, cat de mic.

  Reply
  1. Iosif Stalin

   Nu mai are nicio structura nk. Nici nu le-a avut pe toate. SIE a fost anti-Base intotdeauna. Pur si simplu nu au ce sa-i faca si nici de ce sa-i faca ceva. Singura care-l poate distruge este Udrea, iar Hellen o sa taca, atat timp cat mai are o sansa de a reveni in joc. IMHO, nu mai are, dar nici Ceausescu nu stia asta in februarie 1989 (de exemplu).

   Reply
 2. mihai

  1.Noa, vezi ca stii sa scrii, cand nu te legi de Pata, Carta & so ?! ;)…
  2.@batman : mie mi-o placut de base si cand mi-o taiat “penzia” !… Daca printre animalele pseudo-politico-kinegetikos de la noi mai gasesti asa ceva, poti raspunde. Altfel nu… Bine ?
  PS : I’m not spamer, I’m not robot, I’m human, ok…

  Reply
 3. MA(r)X

  Ce intelegeai tu despre pumnul in gura democratiei,e lesne de inteles.Banii de la craca-udrea n-au miros,dar,insa,totusi iti asigura o chifla,o shaorma,o ceva sa mananca si gura ta ceva la cina!!!
  Daca-i face un test de IQ cu Mircea ,io pariez pe “scaunist”‘-te bate la sigur cu 50 puncte-ca d-aia ti se pare ca basinosu e un pensionar inofensiv(sau doar mani-pulezi si prostesti pe prosti!!!)iar despre Dana-mai spala-te pe dentitie -ca oricum, nici sa-i respiri mirosul pubian nu esti demn!!!

  Antena3 e aici? DA. Antena3 e aici !! Si va mai fi!

  Reply
 4. L.

  Hai ca au intrat toti in prezent in seara asta, acum dau din 5 in 5 minute pe post declaratiile lui Iohannis si Ciolos. Si ii saluta respectuos. Cred ca azi e prima oara cand au uitat de Basescu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *