Doamna Maria Băsescu, sunteți ok?

Știți, în vremurile ăstea de internet orice nefutută e o feminstă. Sau orice urâtă. Dar nu asta e important, niciun om normal nu dă doi bani pe cutrele alea. Importantă sunteți dumneavoastră, în istoria țării ăsteia putem număra președinții pe degetele de la o singură mână, cel puțin ăia aleși democratic, iar dumneavoastră încă sunteți căsătorită cu unul din ei.

Ce voiam să întreb, ca om din popor, cum vi se pare că de 15 ani lumea spune că soțul dumneavoastră iubește o altă femeie? Nu doar secret, cumva public, zic cumva că nu mă pricep la cuvinte elegante, voiam să zic „pe față”.

Eu sunt un băiat din popor, părinți proletari, nu știu multe. Dar, plm, în viața mea, niciodată, nicăieri, niciunde nu a apărat o femeie așa cum apără Traian Băsescu pe Elena Udrea, o colaboratoare a dânsului, știți dumneavoastră, omul vă este soț.

Doar întreb, ca soție de președinte, sunteți ok cu situația asta? Lăsând la o parte faptul că cumnatul e super pușcăriaș, una din fiice s-ar putea să o înfunde greu iar cealaltă, a, e ok, despre cealaltă nu vorbim.

Sunt curios, dumneavoastră, ca femeie, ce ați putea spune femeilor din România despre cum să reușească în viață în condițiile în care ați fost acolo, cumva în tribune, aproape de teren, când bărbatul din viața dvs., omul cu care ați făcut doi copii, ar schimba și Constituția statului și morala publică pentru altă femeie. Care nu sunteți dumneavoastră. Sunteți ok?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “Doamna Maria Băsescu, sunteți ok?

  1. mihai

    …mie mi s-a părut întotdeauna o femeie de treabă, nu la ea-i problema…Dar nici nu mi-aș fi imaginat vreodată că bătrânul o să pice-n halul ăsta-n bot pentru o fufă !

    Reply
  2. oreste

    ce pretentii sa ai de la unu care si-a vandut fiica (EBA) unui partener de afaceri, doar ca sa incaseze legal spaga prin divortul acesteia ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *