Deci, cum, nici educația asta sexuală nu e corectă?

Că tot voia lumea educație sexuală în școli, pentru că dacă ești copil vrei să înveți ce-i cu sexul exact de la persoanele pe care nu le-ai babardi niciodată, circulă pe internet o captură dată ca dintr-un manual de clasa a IV-a. Care cică nu e dintr-un manual, până la urmă, ci dintr-un atlas opțional pe care părinții l-ar cumpăra fără să știe întrucât, așa cum am stabilit, adulții sunt retardați și cumpără orice fără să se uite.

Dar ce scrie în ăla? Păi chestii de bun simț, zic eu, care, nu că vreau să mă laud, dar am făcut niște „dragoste” la viața mea.

educatie sexuala

Iar oamenii sunt isterizați de asta.

Dacă vrei să-i spui unui copil de clasa a IV-a ce e sexul, asta mi se pare cea mai decentă explicație. Ce, nu așa se întâmplă? Nu te mângâie femeia pe scrot și nu se mărește membrul? Nu o pupi pe clitoris (poate am extrapolat un pic). Nu se bagă penisul în vagin și apoi, când se ajunge la plăcerea maximă zboară spermatozoizii în vagin? Am fost mințiți atâta timp?

Credeți că-i afectează foarte mult la cap dacă le spui asta de la 10 ani? E doar un aspect al vieții de adult, când o să le apară flocii la 12-13 și primele erecții, măcar o să știe care e scopul. E doar o informație, nu va da în demență copilul de la așa ceva. Credeți că o să se apuce să facă sex mai devreme? Oricum o s-o facă, indiferent dacă îi spui cum se face sau nu, este unul din cele mai puternice instincte umane, ăsta și mâncatul. Copiii se maturizează sexual mai repede în zilele noastre. Ai o fiică? Obișnuiește-te cu ideea că va face felații sau măcar o labă unui băiat înainte să intre la liceu. Ai un băiat? Sigur își va arăta sula altui băiat, înainte de liceu sau unei fete. Și va ști, vag, ce să facă cu ea, va dori chiar s-o bage undeva, într-un alt băiat sau fată.

Și la cât pornache e pe internet, pe care nu-l poți controla pentru că ești prea prost să știi cum se face asta, pentru că 99% din adulții români sunt analfabeți imformatici, va vedea unde se bagă penisul mult mai devreme decât îți închipui. Ajungi să crezi că toată spaima asta cu sexul la copiii e mai mult o ciudă, uite cum fac ei sex toată ziua în timp ce noi nu facem.

Sigur, sunt proști și vor face greșeli. Toată jmecheria e să-i înveți din timp principiile de bază și, foarte important, să se protejeze. Că de oprit din babardeală e imposibil. Or să facă sex de o să le sară ochii din cap, cei a vrea să facă, autostrăzi? Alea nu pot să le facă nici măcar adulții.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Deci, cum, nici educația asta sexuală nu e corectă?

  1. Dragos

   Gropare, si la ardeleni e valabila asta?
   P.S. Poti sa mai tai vreo 12, erectiile apar inca de pe vremea in care nu stii daca te ajuta sau te incurca. Numai ca nu iti dai seama ce e blestematia aia care nu te lasa sa te pisi.

   Reply
 1. Roxana

  N-ai observat, dar în textul ăsta bărbatul și femeia trebuie să ajungă la momentul „marii plăceri” în același timp ca să se elibereze spermatozoizii respectivi. Nu e o informație 100% corectă.

  Mi-ar plăcea să cred că din cauza informației ăsteia greșite s-a scandalizat lumea, dar, la fel de realist, mi-ar plăcea și să câștig un milion de dolari la loto. Fără să particip.

  Reply
  1. Roxana

   Da’ mai întâi tre’ să știi că e ideal, nu un dat. Așa, orice individ care termină ASE-ul se vede CEO. 😀

   Reply
 2. Mucegai

  Nostimada e că maturii se opăresc la cuc și pupăză cu ceară, ca să semene a copii iar ăia micii își desenează floci cu cariocă.
  Ținând cont de alternativa barza, informația e ok chiar dacă nu e updatată.
  Ăia de la Rao care au scos atlasul probabil nu mai făcuseră sex de ceva vreme! 😛

  Reply
 3. Florin

  De ce ni se pare atat de deplasat sa ne invatam copii ce este sexul ? Vedem prezentate crime si alte idiotenii la TV dar cand e vorba de sex zici ca suntem cea mai idioata specie… este ceva natural si care oricum copii o sa gaseasca lamuriri.. doar ca acum cu internetul o sa gaseasca direct porno …

  Reply
 4. o femeie

  Nu avem tv dar la ce tzatze si cururi vazuse fiica mea in cele 3 tv-uri ce merg continuu la socri… am trebuit sa ii explic.

  In rest, in alte tari se incepe mai devreme educatia sexuala. Cumva de la gradinita fiica mea a inteles ca: fetele sunt diferite de baieti, copiii vin din burtica, o samantza de la mami si tati, care se iubesc mult si se casatoresc (asta e de la mine idee 😀 ) dupa 18 ani (tot de la mine) , bebe creste in burta, mergem la spital etc.

  In rest, numai de bine. Romania inca este fruntasa la sarcinile de minore si abandon de copii. Cifrele insa sunt in scadere, pe timpul lui Ceausescu erau 68 minore la 1000 de nasteri (asta ca Ceausescu a mutat varsta casatoriei la 15 ani, nu la 16-17) , astazi au scazut la 35 la mie, si e usoara scadere.

  Reply
  1. Perkele

   la Ceausescu erau interzise si anticonceptionalele, de aia erau multe sarcini la minore.

   Reply
 5. fish

  ” pe care nu-l poți controla pentru că ești prea prost să știi cum se face asta”
  si pe care chiar daca tu il controlezi, mai sint colegi, vecini, prieteni de aceeasi virsta…

  Reply
 6. IAD

  Doar atât: felicitări! E un început bun, sper să nu fie doar o încercare rătăcită, bietul atlas…

  Reply
 7. catalinx

  Nu am citit cartea, dar nu, nu pare corect.
  Va gândiți toți numa’ la sex cu parteneri de parcă în clasa 4 femeile sunt întinse pe bancă la școală de numa’ sa le fuți ( ma rog, se mai întâmplă, dar mai mult nu)

  Copiii trebuie învățați sa facă laba sârguincios până când găsesc pe alții cu care sa se futa, sa nu crească frustrați sexual de graba comitatori de crime sau sinucidere din ” iubire”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *