De ce lipsește House of Cards pe Netflix România

S-a dat drumul la Netflix în România și acum lumea se plânge că nu sunt aceleași seriale ca pe US. De ce? În cazul House of Cards răspunsul e simplu: ei vând serialul pe bani greuți la ProTv, momentan, și e un mic conflict comercial. Nu că bărăganii care se uită la Pro bălind la manelele lui Măruță or să treacă brusc pe Netflix din cauza asta, dar principiul rămâne. Ce se dă la TV-uri pe România nu o să se dea și la Netflix.

Momentan.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “De ce lipsește House of Cards pe Netflix România

 1. krantzro

  Bine că l-au dau inteligenţii de la Pro numai după 12 noaptea. Cînd, vorba aia, e prime-time şi-ţi recuperezi banu gros. Acum văd că nu mai e în grilă. S-o fi negociind sezonul 2. La sînge.

  Reply
 2. nwradu

  Și Home Alone lipsește pentru România, de exemplu, deși în alte țări este în Netflix. Probabil tot ProTV-ul are vreo exclusivitate pe viață. Or mai fi și altele.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Păi, pe lângă Pro, mai sunt și alte 80 de televiziuni în țara asta și, și alea, au seriale / filme pentru care au plătit bani.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *