Cum să trăiești meciul ca un fan adevărat

Când te uiți la un meci de fotbal și echipa ta favorită pierde glorios (mă uit la tine, naționala României) simți cumva nevoia să compensezi cu mai mult entuziasm decât ăia care joacă în teren că tensiunea e cumva la fel, efortul fizic e un pic mai mic. Cam cum sunt eu în poza de jos.

eu-uitandu-ma-la-meciuri

Doar că, de când s-a făcut poza aia și până în zilele noastre, eu am renunțat să mă măi uit la meciuri de fotbal, așa că nu am o poză mai recentă pe tema asta. Și nici nu pot participa la ultimul concurs KFC, #bereal, în care se dau premii fanilor fotbalului care sunt cât mai naturali când se uită la fotbal.

Care, dacă s-ar fotografia/filma când se uită la meci, să se surprindă în momentele alea de tensiune, cam cum e Zmenta în filmul de mai jos, ar putea câștiga 90 de buckets KFC (câte una pentru fiecare minut de meci fără prelungiri) sau o excursie în țara care va câștiga campionatul (deci, țineți pumnii Islandei, am auzit că e mișto).

Imaginile trebuie urcate pe kfc.ro/fotbal. Merge și cu filmări live de Facebook, ideea e să fie publice, să le vadă toată lumea.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “Cum să trăiești meciul ca un fan adevărat

 1. Dobrică

  Generație de fătălăi cu watch party-uri şi canapele confortabile în camere cu temperatura atent setată şi potol la discreție.

  Un fan adevărat îşi cumpără de la sine putere 90+1 de găleți sau meniuri şi 30 de beri, ca să aibă energie să turbeze sau să celebreze înfrângerea/victoria până cade lat de disperare sau bucurie.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Pe vremea mea, fanii adevărați aruncau televizorul pe fereastră când dădea Filipescu pe lângă minge.

   Reply
 2. Zmenta

  io trăiam momentul, dar transpirațiile din clip erau de la lumini, în niciun caz de la suspansul meciului.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *