Cum am învins de unul singur propaganda rusă

Într-o zi am scris un text viral și site-ul meu preferat de retardați, expunere.com, despre care specialiștii media spun că ar fi de propagandă rusă, mi l-a ciordit. Dar cum eu nu sunt specialist media, i-am rugat pe băieți să șteargă textul. Și am fost luat la mișteaux de cititorii lor.

Apoi am rugat alți băieți, respectiv ăia de la care a înregistrat site-ul care, suprinzător, nu sunt nici români și nici ruși. Treceți cu vederea engleza mea de baltă, nu asta e important:

Copright infrigment on a domain provided by you. The site expunere.com had used a copyrighted text on their site without my consent wich is a violation of your TOA, to be precise: 6.2.c. „You will not use Your Registered Domain Name to distribute malware, to abusively operate a botnet, or for phishing, piracy, trademark or copyright infringement, fraudulent or deceptive practices, counterfeiting, or otherwise engaging in any activity contrary to any applicable laws€”. The stolen copyrighted work: http://www.expunere.com/am-facut-o-greseala-cu-ponta.html the original text (mine) http://eftimie.net/am-facut-o-greseala-cu-ponta/

Și ce crezi? Într-o oră am primit un e-mail în care mi-au spus că ei sunt doar niște intermediari și că vor trimite sesizarea mai departe. Și în 24 de ore mi-a răspuns altcineva, ăia care au primit sesizarea, și m-au anunțat că articolul a fost șters.

TA-DAAAAA!

TA-DAAAAA!

Genul ăsta de prevederi sunt și în TOA-ul de la ROTLD, cei care furnizează adresele .ro. Atâta doar că ROTLD e în România, și aici nu se respectă chestii de-astea simple gen legi, d-apăi niște amărâte de termene de contract.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Cum am învins de unul singur propaganda rusă

 1. Ion Iliescu

  Pai ROTLD este gestionat de ICI sau cum s-o mai numi astăzi Institutul de Cercetare in Informatică. Care e plătit de la noi, boborul. Trebuie sa existe o cale adminstrativa de atac impotriva lor.

  Reply
  1. eftimie Post author

   La noi la TNR s-a pus poza ta că ai fost bulangiu, dacă mai țin bine minte.

   Reply
  2. animaloo

   Nope. doar am zis, la o prietena pe zid, ca e amuzant sa ai pretentia ca oamenii sa nu mai dea nici un share de la Cotidianul (parca) pentru ca au furat o data un articol de la voi.
   Ca atare, desi atunci Ionut a fost de cacat, nu am incetat sa va citesc si chiar sa dau si shareuri cand meritati.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *