CTP e dezamăgit de click-bait

Fost director al cotidianului Gândul, jurnalistul CTP povestește cu haz cum a zis că a fost o dată la o întrunire de yoghini și acum toată presa de buzz a făcut titluri din asta, cum că e adept MISA, se știe cu bivolaru și s-a integrat de vreo câteva ori în absolut.

Cum Gândul a fost primtre primele cotidiene „quality” care s-a promovat exact prin chestii de-astea, cu „rămâi prost”, „o să dai în parkinson de surpriză” și „a murit, află acum”, demersul mi se pare mai mult decât ironic.

Urmează să-l vedem pe Ion Cristoiu, unchieșul jenant al presei, dezamăgit de presa de fonfleu și expunere.com și pe Bogdan Chireac aplecându-se greu într-un editorial în care critică pe ziariștii ce mănâncă rahat cu polonicul.

Păcat că nu mai trăiește regretatul Tinu, ar fi putut scrie un text interesant în care să abordeze și problema nesimțiților care fac copii și uită de ei dar și a ziariștilor care-s înbârligați cu pesediști odioși, gen Hrebenciuc.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

6 thoughts on “CTP e dezamăgit de click-bait

 1. radu

  Deci al lui CTP e siteul Republica…
  Tin minte saptamana trecuta ca vedeam pe Gandul in lateral un articol gen: top 5 sexuri orale din filme, pana si starurile porno se vor rusina, te umfla rasul. Deci daca vreau sa o ard pe youtube ma duc direct acolo si caut divertisment nu citesc Gandul :))

  Reply
 2. Petre

  Cine este,totusi,CTP?Jurnalist,zici tu,dar ma gandesc ca de fapt e un povestitor pt. nepotii autisti si retarzi ai sublimei societati romanesti.Pe cine intereseaza bufeurile andropauziste ale basinosului care delira prin ’90:fir-ai al dracu,majestate!

  Reply
  1. calinn

   ăla cu majestate era sergiu andon, ca să fim exacți. dar a scris și ctp-ul destule mizerii pro-minerești/fesenești/etc

   Reply
 3. Mimuncu

  Toti cei pomeniti au facut-o deja numai ca si-au ales momente in care lumea era preocupata de alte chestii. Ei rad de noi si nu noi de ei. Ne bucuram uneori ca intelegem ce fac, un episod sau doua, insa canaliile astea au scoala serioasa chit ca vrem sa recunostem chit ca nu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *