Cum e cu copiii la proteste

Pe de o parte, sub îndrumarea cântăreței Firea și a altor gunoaie PSD, Protecția Copilului a început să facă cercetări împotriva ălora care au mers cu copiii la proteste. De cealaltă parte, aceeași Firea și aceleași gunoaie politice, cum ar fi bărbac-so, merg în fiecare an și vomează politica lor de țărani nespălați exact minorilor, la toate deschiderile de an școlar. Și mai aduc și un tâmpit de popă cu ei, că căcatul fără frișcă n-are gust.

Uite cum i-a apucat pe ei grija de copii. Păi de ce nu e 12 plus pe toate televiziunile de știri? Ce, alea nu expun copiii la prea multă politică? Adică nu e ok ca un copil să vadă doi oameni făcând sex sau o pereche de țâțe, dar e ok să-l vadă pe Mirel Curea sau Victor Ciutacu sugând pula?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Cum e cu copiii la proteste

 1. Mda

  “nu-şi pot folosi copiii pentru interesul propriu”
  interesul parintilor este un viitor corect pentru copii lor.
  argumentatia n-ar tine in instanta, e foarte interpretabila.
  inca o dovada a sistemului de opresiune tipic comunist practicat de PSD.

  Reply
 2. ely

  protestati ca vreti o tara ca “afara” cu bebelusi si copii mici in brate ,pai “afara” erati amendati imediat,era sesizata protectia copilului in sec doi,mai ales ca au fost violente,vai de capul vostru de ipocriti pai macar aveti habar ce inseamna civilizatie,sau e moda sa protestam ca na uite e si delia e si jojo,si daca tot tineti momente de reculeger pt colectiv pt bebelusii din maternitatea giulesti de ce nu tineti,parca voi inteligentilor spuneati ca protestati pentru copii ca ei sunt viitorul.
  in tarile civilizate ai incurcat-o daca folosesti copii in orice mod ,habar aveti ori sunteti ipocriti ,protestati numai cand va convine,oricum rade europa de noi,sunteti penibili.
  in romania totul tinde la infinit saracia,prostia,ifosele,protestele…..

  Reply
  1. eftimie Post author

   Despre ce „afară” vorbești unde nu poți veni cu copiii la protest? Tu ai internet doar să arăți lumii că poți fi proastă și cu ajutorul tehnologiei?

   Reply
  2. Alina M

   Cele mai bune două argumente, valabile în toată lumea și mai ales în Arabia Saudită și Iran: protestați numai când vă convine și râde Europa de noi. Asta contează, da.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *