Un tip a convins doi polițiști să amendeze CNADNR pentru Centura Capitalei

Un tip, pe nume Alexandru Vîlvoi s-a dus pe centura Capitalei, a descoperit o mașină de poliție și a cerut celor doi agenți din ea să dea amendă administratorului drumului, în cazul de față CNADNR București, pentru încălcarea legislației rutiere.

Codul rutier spune că administratorul drumului „este obligat sa instaleze indicatoare ori alte dispozitive speciale, sa aplice marcaje pe drumurile publice, conform standardelor în vigoare, si sa le mentina în stare corespunzatoare”.

Le-au dat vreo 3000 de lei iar omul ăsta spune că nu se va opri aici. Cinste lui, bravo polițailor, frumoasă treabă.

Link direct către video 1, în care a vorbit foarte decent cu cei doi polițiști și video 2, în care anunță rezultatul discuției.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

8 thoughts on “Un tip a convins doi polițiști să amendeze CNADNR pentru Centura Capitalei

 1. Cosmin

  Actiunea e ok.
  Daca s-ar face public un ghid “pas cu pas” cum trebuie abordat politistul (cu legi, ordine etc.) referitor la aplicarea acestor amenzi ar fi ceva.

  Insa continuarea e mai putin ok. Il recicleaza antena 3, va fi pe maini bune.

  Reply
  1. Ovidiu

   Cosmin, Alex face de 2 ani chestia asta prin Asociatia Romania Fara Gropi. Este public ghidul si formularul de sesizare pe site-ul oficial si pe facebook. Mersi

   Reply
  2. Unguru Bulan

   Un prost. Si politistii si mai prosti. Vai de mine ce mare realizare. Si de maine o sa circucirculau mai bine idiotul. Degeaba combați efectele daca nu combați cauza. Succeuri

   Reply
   1. Unguru si mai bulan

    Prietene efectul este groapa iar caiza cnadnr!
    Cred ca esti mai prost decat A3!

 2. Alex. Vîlvoi

  Pentru cei care văd aceste clipuri și nu cunosc lupta pe care Asociația România Fără Gropi o duce de 2 ani pentru Siguranța Rutieră, îi rog să intre pe http://www.romaniafaragropi.ro

  Tot pe site găsiți​ și lucruri Bine de știut. Legi, norme, statistici, standarde, armele cu care luptăm.

  Reply
 3. Flat

  si amenda o s-o plateasca CNADNR tot din bugetul de stat, deci tot noi
  ba chiar o sa aiba motiv ca n-au avut bani de autostrazi ca i-au dat pe amenzi 🙂

  Reply
 4. Catalin Vasilescu

  Daca politia si-ar face datoria multe din tara asta ar merge mai bine.Nu sunt decat niste slugi care tin capul plecat in fata politicului.Dragi militieni incercati si tineti capul sus si sa va faceti datoria ptr care sunteti platiti din bani publici.Nu mai stati prin boscheti .faceti preventie si amendati cand gresim.

  Reply
  1. Unguru

   Daca tot te dai dăstept ar fi trebuit sa stii ca politicul ala ales de tine a scos din competentele politiei aproape tot. Au lasat doar amenzile pentru voi.
   Ma indoiesc ca stirea asta este adevarata dar ma rog!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *