Comunicat de presă al Maicii Domnului

Într-un comunicat de presă remis redacției noastre, Mama Domnului Iisus Christos a anunțat că dorește să primească înapoi grădina dată românilor, că nu sunt în stare s-o deszăpezească.

Drept răspuns, mai mulți lideri locali și național au precizat că deszăpezirea nu poate fi făcută complet, întrucât dacă se ia toată zăpada, se văd peturile și căcații de câine de pe stradă.

„I am disappoint”

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

2 thoughts on “Comunicat de presă al Maicii Domnului

 1. 8200

  Intr-o replica dura, Maica Domnului a revenit cu urmatorul comentariu: ” Peturi si cacati? pai sunteti plini de peturi si cacati in scoli si universitati, la catedra, in parlament, la guvern, in presa. Trei milioane de cacati care au votat cu PSD plus alte cateva milioane care au stat acasa. Oricum sunteti o tara de peturi si cacati, in zapada sau la vedere, tot un drac. Pardon. In concluzie, asta nu e o scuza, asa ca hai, mana pe lopeti, ‘rea-ți ai dracu’ de lichele puturoase si betive! “

  Reply
  1. altona

   Esti oparit rau pe votantii pesedeilor. Ti-o spune unul care i-a injurat ani in sir dupa alergatura primita la mineriada. Sincer, cum ar trebui sa arate podiumul electoral intre Alinuta, Mandela si Clocotilde?
   Le-ai auzit vorbind? Te-ai uitat la fata lor fara sa-ti vina sa plingi? Sefa lagarului de la Magurele sta bine la Bruxelles, dar fomistele celelalte sint mai rau ca cesetoarele din fata bisericii.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *