„Check the fineprint”

A bubuit pe internet știrea cu „Cioloș, fiul lui Soros” și deja s-au activat fanii conspirațiilor online, primul și cel mai important, președintele Facebook, Lucian Mindruta. Urmat de oamenii lui Soros de la Hotnews, și ei apăruți pe internet ieri.

Ca idee, când văd chestii de-astea care par neadevărate, mă uit și eu prin site, de la un cap la celălalt. La capătul celălalt al site-ului exclusiv24 am găsit asta:

Dacă nu se vede, mesajul e ăsta: „Acest website nu prezinta stiri sau evenimente reale, ci doar interpretari subiective in stil fabulist ale evenimentelor din lumea politica si mondena.
Orice asemanatare cu persoane sau evenimente reale este pur intamplatoare”.

Bine, știu că pentru maimuțele cu Facebook cărora li se pare că Soroș e chiar Satana nu contează asta, dar aveam pretenții de la ceilalți care s-au apucat să găsească miezul la Kurtos în toată povestea asta. Este făcut la trolaj, cu scop precis, să troleze pe conspiraționiștii cu „propaganda perfidă” și să dea share mai departe la prostii. A, și să alimenteze maimuțele care cred că toate relele în țara asta vin de la Soroș. Nu mai hrăniți maimuțele, scrie și la zoo pe gard, e valabil și pentru cele de pe internet.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “„Check the fineprint”

 1. Vicus

  Sigur, oricine poate să pună micuț pe site “astea îs pamflete muică”, dar e evident că scopul ălora de la ALDE Gorj nu e pamfletul.

  Reply
 2. paul

  Pana si Ciolos s-a prins ca e o gluma, dar i-a subestimat pe restul 🙂
  “Am văzut şi eu chestiunea şi am trecut de la stări multiple, să spun aşa…Dar, până la urmă mi-am spus că, aşa cum îl cunosc eu pe român, e suficient de inteligent şi suficient cu simţul umorului să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia că pot să prostească pe oameni cu aberaţii din astea. Poate că, dacă nu scoteau chestia asta cu tatăl, cred că ar mai fi crezut unii, alţii că cine ştie ce relaţii am cu domnul ăsta pe care nu l-am întâlnit niciodată.”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *