Channel 4 continuă ofensarea rumânilor (a apărut episodul 2)

Cum spuneam și mai devreme rasiștii de rumâni spun că ăia din video nu sunt rumâni, sunt țigani, românii fiind o rasă superioară de căcănari.

Fain e țiganul Alex care începe spunând de camera lui de 15 metri pătrați de la marginea Clujului „My situation is good here, this shitty home is ok”. Dar englezii continuă să arate partea urâtă a româniei, gen orașul Constanța, cu faleza aia de lângă Cazinou, unde oamenii nu se simt deloc ofensați să-l aleagă între-o veselie pe piratul Radu Mazăre.

Oricum, cred că englezoii sunt perplecși când ne aud pe noi cum negăm: „Cum bă, românii nu sunt hoți? Aveți jumătate din Parlament anchetat pentru furt și voi ziceți că nu sunte hoți?”

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Channel 4 continuă ofensarea rumânilor (a apărut episodul 2)

 1. Ovidiu

  Stii ce e interesant, ca situatia din Anglia e o perpetuare a situatiei din Italia anilor 2000 (sa stai la paraseala), a situatiei din Spania anilor ’95-2000 (tot paraseala).
  Romanii fff. saraci au stat tot timpul sub poduri,acoperisuri, intr-un dormitor amarat cu inca 8 palmasi ca si ei la inceput !
  De ce atat circ acum ???
  Cum plm credeti ca au inceput, locuind in hoteluri sau pensiuni ?
  Sau v-a izbit ”aristocratia de popor ales” in moalele capului ?!?

  Reply
 2. Fratele Andryusha

  Citez: “americanii se pregătesc să zboare pe Marte şi noi, ţiganii, mergem cu calul.” Cumva, am senzaţia că tot noi, românii, suntem de vină pentru chestia asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *