Cea mai simplă metodă să te pui la punct cu „lore”-ul StarWars

Că tot ziceam că lumea nu prea știe care-i faza Star Wars deși se dă fan, Carrefour are o promoție zilele astea în care primești niște „cosmic shells” cu personajele din primele 6 filme de fiecare dată când cumperi produse de la ei. Aduni toate alea și ai deja cam toate informațiile care-ți trebuie, mai ai doar de văzut filmele înainte de marea premieră dar e timp, cam o lună.

La fiecare cos de cumparaturi de 135 lei in hipermarket primesti un pachet cu 2 cosmic shells. Pragul pentru Market e 35 de lei pentru pachet, iar la Express pragul este de 20 de lei. De asemena, exista produse speciale care ofera cosmic shelluri in plus. Produsele speciale se găsesc pe carrefour.ro/starwars.

A, și mai poți face rost de o tablă de joc Star Wars, la care să folosești „shell”-urile și, mai mișto, un movie Box, care-ți permite să vezi o parte din personaje tip hologramă, cu mobilul, cam ca Leia în episodul 4 și Palpatine cam peste tot.

stormtrooper-shell-carrefour

Cam așa arată albumul:

album-pentru-sheluri-star--wars

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Cea mai simplă metodă să te pui la punct cu „lore”-ul StarWars

 1. enzo

  Am observat ca o parte din produse au sigla aia cu star wars plm. Si am mai oservat ca aceleasi produse sunt ceva mai scumpe de cand a aparut bulina respectiva.

  Reply
 2. Danji

  Dar poți avea surpriza de a primi un shell din ăsta în care pe față e un X-Wing, dar pe spate e Millenium Falcon, la descriere

  Reply
 3. mix

  Apropo de Star Wars. Nu stiu aproape nimic despre acest serie, n-am vazut nici macar un film, dar vad ca au note bune pe imdb si m-as incumeta sa le vad. Care ar fi ordinea potrivita?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *