Cea mai mare atracție turistică a României va fi scutită de taxe

De la fereastra uneia din sălile de ședințe de la mine de la birou se vede cum se construiește încet încet Catedrala Mântuirii Neamului, o construcție megalomanică ce l-ar fi făcut pe Tovarășul Nicolae Ceaușescu să crape de invidie. Te uiți pe hartă și e aproape jumătate cât Casa Poporului ca suprafață și va fi mai înaltă.

Când va fi gata asta va atrage mai mulți turiști decât orice Bran sau Peleș. Pe lângă turiștii creștini, care vor veni să pună o pilă la Dumnezeu pentru sufletul lor mic de canalii, vor veni și curioșii atei să vadă minunăția. Va fi ceva imens, totuși. Și, cea mai faină chestie, fiind treabă bisericească, va fi scutită de taxe.

Singurul avantaj îl va avea covrigarul din zonă și șaormarul. Ăștia vor face atâta vânzare că în câțiva ani își vor putea cumpăra și ei câte o echipă de fotbal, să se certe cu Becali dacă a fost sau nu ofsaid între două audiții de cântece bisericești.

Catedrala-Mantuirii-Neamului

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

3 thoughts on “Cea mai mare atracție turistică a României va fi scutită de taxe

  1. Andrei

    Sunt de parere ca trebuie sa retinem numele primului detinator de ghereta de covrigi de acolo, in 2-3 ani va deveni un interlop care face afaceri cu statul, lasa gravide 3 asistente TV, va fi cap de afis la Antena 3 pentru ca Basescu, va fi saltat de DNA pentru ca a fraudat statul pe vremea cand vindea covrigi, va scrie carti despre brutarie si va iesi la 60 de ani, retragandu-se la vila lui dobandita cu sudoarea fruntii.

    Brb, ma duc sa inchirirez o ghereta :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *