Ce poți face cu decorațiile lui Iohannis

Acum, că tot a dat vapoare de decorații la toată lumea, de sunt mai multe decât cosmic shell-urile cu Star Wars de la Carrefour, președintele K. Iohannis poate să treacă la următorul pas logic în această campanie de băgat piciorul în ea de treabă.

E timpul să scoat albumul cu decorații, ăla în care să-ți pui decorațiile, să le colecționezi. Un preț decent ar fi 14.99, să nu mai cârâie dușmanii că cheltuie bani cu președinția. Uite, mai și produce bani, nu-i sparge toți pe perdele și zugrăveli. Și-apoi, logic, board-game-ul „Decorations” care se poate juca cu decorații. Fiecare decorație cu alte puteri. De exemplu, „Ordinul meritul Agricol in grad de Mare Ofiter” îți dă +3 la food, în timp ce „Ordinul Meritul Diplomatic in grad de Mare Ofiter” îți pune +5 la charisma. Steaua României e Joker, poate să-ți dea orice avantaj, +2, și la Offense și la Commerce, dar trebuie să alegi o singură dat. Și da, să scoată la vânzare și zarurile prezidențiale, cu sigiliu și stema președinției pe ele, să fie romboidale, ca ălea de la D&D.

Hai Klaus, că poți, doar nu vrei să trăiești toată viața din chirii. Mai ales că, din ce am înțeles, te-au prins că ai ciordit casa cu care ți-ai cumpărat celelalte case, doar nu vrei să ajungi ca ultimul amărât, să trăiești din pensia de neam prost pe care ți-au votat-o complicii.

Despre asta dar și despre SF-urile lui CTP, cum ar trebui bătrânii să renunțe la Star Wars și alte scamatorii am vorbit la podcastul de săptămâna asta. Poate unele subiecte o să le reiau zilele următoare.

Toate episoadele din podcast se pot asculta aici sau pe iTunes. Sau ne poți contacta direct pe pagina de Facebook a podcastului, care se găsește aici. 

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Ce poți face cu decorațiile lui Iohannis

  1. Cristian

    Lista de filme ar fi utilă extrasă din dialog. Eu aș adăuga „The Quiet Earth”. Nu mai țin minte dacă a fost menționat, am ascultat la 1.5x viteză 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *