Cătălin Rădulescu și-a scos certificat de surdo-mut să arate că n-a dat el interviul ăla

Multă lume se minunează zilele astea de cât de canalie e deputatul Cătălin Rădulescu, ăla care într-un interviu, luat de val, s-a apucat să spună că are o mitralieră acasă și ar ieși cu ea să tragă în populație că e atât de patriot.

Eu prefer să văd altceva, cum s-a căcat pe el instantaneu când a început să fie verificat de poteră. Că dacă are arma aia, dacă are drept s-o poarte și dacă, având în vedere că e condamnat cu suspendare, e ok să pună mâna pe obiecte de acest gen. Din dragon s-a transformat în pekinez rapid, a început să latre că nu a zis, că de fapt a zis la mișto, că democrație, că alte alea.

Nu e singurul care se micșorează rapid odată ce e înțepat lejer. Și Gabi Oprea se credea Dumnezeu având în vedere câți retardați a făcut doctori și te-ar fi călcat pe trecerea de pietoni acu doi ani. La prima verificare serioasă a început să pută a spaimă atât de tare că și-a desființat partidul care ar fi salvat România și Europa.

Și Ponta a demisionat de frică, poate n-ar strica să-i aducem aminte că acum iar se dă viteaz pe internet la nici doi ani când se opera prin Turcia, și Sebi Ghiță era superdumnezeu iar acum se ascunde într-o scorbură ba chiar și infectul de Călin Popescu Tăriceanu a început să explice cum respectă el justiția când a ieșit din sala de judecată și i s-a explicat destul de clar, deși face el pe prostul, că ar putea să petreacă o perioadă din viață cu spaima că rozeta i-ar putea fi dezvirginată brusc.

Ideea e că bagabaonților ăstora încă le e frică. Exemplar e Cătă Rădulescu, mai are puțin și va vorbi doar prin semne ca să arate că nu s-a lăudat ca prostul când credea că e mai șmecher decât reporterii care-l întrebau de sănătate, că era altul. Am citit că-i amenință cu proces de 2 milioane de dolari, cred că la atâta evaluează el reparația estetică la cur, cât să nu se vadă că a fost brutalizat destul de recent doar din câteva postări pe Facebook. E mai ieftin, și-i dau și gratis un șervețel să se șteargă de urmele sclipicioase de pe față. Că a primit și de-aia.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Cătălin Rădulescu și-a scos certificat de surdo-mut să arate că n-a dat el interviul ăla

 1. Dex

  Problema e ca le e frica de niste institutii care au reusit, mai mult prin conjunctura cred, sa aiba ceva putere, nici unuia dintre ei nu ii e frica de oameni.
  Sa discuti despre o manifestia de, cat? 250.000, 500.000, de oameni, si sa-i ameninti ca iesi cu mitraliera la ei, dovedeste ca-i consideri niste lasi pe toti. Si pe buna dreptate, imi pare rau sa adaug.
  Care sunt sansele ca din masa aia de oameni sa nu fie nici unul care sa-ti futa doua palme peste ochi cand te intalneste, pentru ca esti un parazit jegos, condamnat, care n-ar trebui sa vorbeasca neintrebat? Aparent sansele sunt de 100% sa nu patesti nimic. Pentru ca romanii asteapta politia sa se auto-sesizeze, din oficiu, si sa-i scape de belele.
  Atata timp cand marea masa o sa fie incapabila sa puna la punct un vierme d-asta nesemnificativ, si sa-i opreasca, in scop profilactic, medical, fanteziile schizofrenice de Don Corleone, o sa ramanem in continuare un popor care asteapta salvarea de la stat, Dumnezeu, politie, karma, NATO, UE, etc.

  Reply
  1. Vali

   Eu i-aș recomanda un certificat de deces al, atât pentru el , cât și colegilor de breaslă …
   Asta ar însemna injecția cu sănătate pentru tot poporul român .

   Reply
 2. CID

  Mie imi e mila de Radulescu ala,dupa declaratii un om foarte bolnav,un pericol pentru cei din jur si pentru el insusi. Ar trebui internat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *