Ce cadou iei de sărbători?

Cel mai plăcut moment al sărbătorilor de iarnă este atunci când bâjbâi prin magazine și prin internet în căutarea de cadouri pentru cei dragi sau pentru cei la care ai un interes să creadă că le ești drag. Gen soacră. De-aia eu mă gândesc la ce cadouri să iau tot timpul anului, mă hotărăsc și apoi uit de ele. Noroc că am un coleg care uită și el, dar nu înainte de a-și face câteva bookmark-uri cu chestiile interesante. Așa că, și anul ăsta, am reușit să iau ceva interesant pentru fi-miu. Și când zic asta de fapt zic interesant pentru mine, pentru că, în general, copiii se pot juca ore întregi cu o cutie goală și ceva imaginație.

În fine, dar dacă nu ești atât de important ca mine, să ai un coleg responsabil, și trebuie să faci ceva de sărbători, de la luat cadouri la împodobit bradul, ei bine, există și o soluție mai simplă. Te duci pe tatiistiu.ro și întrebi de lucrurile astea. 4 tați îți vor răspunde la întrebare într-un video care, din ce am observat eu, mai mult te va amuza decât te va ajuta cu ceva. Cred că cel mai important mesaj al acestei campanii e că nu ești singur, sunt și alții semi-dezorientați ca tine.

După care poți să te înscrii la tombolă, să câștigi diverse, de la selfistick-uri la televizoare. A, și au și o melodie cu „Tații știu, tații știu”, descarci negativul, te înregistrezi peste și participi la concurs. Cred că șansele sunt mari, câți tați n-ar prefera să se prefacă preocupați de întreaga geopolitică mondială în loc să se distreze un pic cu un video?

PS. Ceasul ăla cu GPS pentru copii pare mișto.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

2 thoughts on “Ce cadou iei de sărbători?

 1. Pamfil

  De sarbatori, ma gandesc sa iau chilotii Laurei Codruta la supt! Pe bune, si fara misteauxuri! Poate gasesc acolo miezul anticoruptiei si-al antipenalitatii!
  Sper eu, dar n-am loc de altii, care ii sug nu doar chilotii, ci chiar si lindicul princiar in cautarea justitiei eterne , atotbinefacatoare!

  Reply
  1. gogu

   Mal bine te reprofilezi pe chilotei de sri. Sunt cativa care-au umplut si strampii, nu doar chilotii. Ai avea ce suge…
   Nasol cand ‘forta secreta’ a informatiilor nu mai are informatii de la ‘forta pe fata’, DNA, (nume, avere, carte de munca, familie). Eroi necunoscuti ai natiunii, sarmanii de ei…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *