Cel mai bucureștean lucru posibil

S-a inaugurat pasajul Piața Sudului din București, lucrare ce avea titlul de cel mai lung proiect al primăriei capitalei (s-a luat în calcul de când au făcut studiul, nu de când au început să sape). Oricum, au întârziat și așa, au pierdut finanțarea europeană, a venit Firea să i se pupe mâna pe-acolo, etc.

Și-avem o filmare făcută în zilele alea. Iată cadrul care contează:

Un taximetrist cu capota ridicată în pasajul proaspăt inaugurat. Știu, e nasol să ți se strice mașina acolo, cunoaștem, dar nu te-apuci să o repari tot acolo pentru că nu ești mecanic atât de bun. Dacă erai un mecanic bun lucrai ca mecanic, nu ca taximetrist. Ăștia sunt taximetriștii ăia cărora le fură pâinea de la gură UBER. Verifică-l pe ăla la acte, de i s-a crăpat mașina la vale și el a zis că e o idee bună să încerce s-o repare tot acolo, sigur e cu reviziile la zi și cu fiscul la zi. Urcă-te la el în mașină, dacă are chef să te care, și-o să-ți povestească ce nu merge bine în țara asta.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

4 thoughts on “Cel mai bucureștean lucru posibil

 1. Ilie Pandemie

  Cel mai lung proiect al Primariei nu este pasajul Piata Sudului, ci statiile bashite de metrou dupa Podul Constanta, Jiului, Bazilescu, Laminorului si Straulesti. Incepute pe vremea lui Ceasca, s-au terminat in 28 de ani.

  Reply
  1. eftimie Post author

   Metroul ține de Ministerul Transporturilor nu de Primăria București. Deocamdată.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *