Boc, Farmec, Jolidon

În decorul sărăcăcios din sala de conferinţe a primăriei Cluj, primarul Emil Boc povesteşte cum vrea să crească numărul turiştilor. Prin festivaluri. Primarul Boc este un edil 2.0. Aseară mi-a dat follow pe twitter, de dimineaţă a trollat pe bloguri să afle cam ce zice lumea despre ClujBrandsTour. E interesat de noul iPhone, dar încă îl preferă pe cel vechi, că are încărcător pentru el. Zice că nu prea poate face multe lucruri pentru U Cluj, pe de o parte cică s-ar putea susţine echipa în Liga 1, pe de altă parte maestrul Walter a lăsat-o aşa cum a luat-o, plină de datorii. Se caută un investitor. Echipa e sufletul Clujului, rămâne cu sufletul. Promite că nu se va muta din localitate.

În faţa primăriei, cunoscutul scriitor clujean Radu Valentin Bazavan trece spre servici şi face cu mâna din maşină.

Am aflat de la Farmec că after-shave-ul meu low cost este produs chiar de ei. Mişto. Câteva minute mai târziu am reuşit să-mi fac chiar eu unul, în laboratoarele uzinei. Farmec face şi laptele Doina, ifyouknowwhatimean.

Jolidon are cea mai mare secţie de design din România. Şefa de-acolo ne-a zis, cam voalat, că-s mulţi care se dau viteji, puţini care vând de câteva milioane de euro. Adică niciunul. Ei fac chiloţi, sutiene, maieuri, au făcut chiar şi tricouri. Am vizitat atelierul de făcut curbura-n sutien, cu aparatul pe care l-am botezat, fireşte, ţâţar. Bănuiesc că denumirea ştiinţifică e alta, ceva latin. Lenjeria de damă din colecţia Clandestine e făcută din materiale netoxice, la o adică poţi s-o rupi cu dinţii fără pericol de toxinfecţie alimentară. Au şi shop online.

La Memo 10, în centru, se mănâncă bine şi ieftin.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Boc, Farmec, Jolidon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *