N-avem vaccinuri, ne-agităm degeaba

Noi suntem genul ăla de țară care, atunci când e incendiu în loc să aducem apă facem o comisie. Și, în timp ce ne cade grinda-n cap, discutăm soluții, programe și campanii de conștientizare în privința flăcărilor. După ce se stinge, mai facem o comisie și un program național care să găsească soluții pentru ca „astfel de evenimente tragice să nu mai aibă loc”. Nimeni nu aduce vreo găleată de apă, vreodată.

Acum dăm cuvântul deputatului Pavel Popescu, cunoscut publicului larg ca „ăla care a adus medici din Norvegia să trateze arșii de la Colectiv”.

La fix o luna dupa ce am solicitat situatia vaccinurilor ROR (rujeola) in judetele tarii, dupa o noua sedinta a Comisiei de Sanatate unde i-am luat la intrebari pe reprezentantii Ministerului Sanatatii am primit o noua situatie la zi. Cu exceptia judetelor Giurgiu, Prahova si Bihor, majoritatea stocurilor tind spre sau sunt 0, inclusiv judetul Timis (circumscriptia pe care o reprezint). Epidemie de rujeola, peste 4000 de cazuri si 21 de decese. (sursa)

Deci, avem epidemie de rujeolă, ce facem?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “N-avem vaccinuri, ne-agităm degeaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *