Și, cum e, acum nu vă mai place Klaus?

Știi că situația e serioasă când începe Mîndruță se te numere la like-uri. Se pare că președintele Klaus nu mai e atât de popular acum, când partidul său e mai detestabil ca PSD-ul și el nu face decât să repete același mesaj prăfuit.

klaustroll

Nu mi-a plăcut niciodată Vasile Blaga, dar când văd ce lepădături sunt prin PNL acum nu pot să cred decât că omul ăla se mânjește stând printre ei.

Se pare că au trecut vremurile când redactorul șef al Dilemei Vechi avea isterii de cocalar de Ploiești, urlând muielamitici, sau când spionul american Emil Hurezeanu îți țuguia buzele la adresa lui Klaus de pocneau pontețiometrele în studio la Digi de atât pupincurism (util, se pare, uite-l ambasador).

Dar, cumva, lumea a uitat de ce a fost ales Klaus. Nu că ar fi foarte bun, tipul e indolent și părea că participă la cursa asta în silă, că ne face un favor. Campania sa electorală a fost submediocră, doar retardații social-media cred altceva. Partidul său are cele mai oribile creaturi pe-acolo, de la Vosganieni la senatoarea cu coaforul la „who the fuck is Alice” Alina Gorghiu.

Nu, Klaus a fost ales ca să nu fie ales Ponta. Și, nemțește și ordonat, și-a îndeplinit misiunea. Tot ce face de-aici încolo e bonus. Sunt convins că oamenii care l-au susținut sunt un pic dezamăgiți, dar asta pentru că s-au îmbătat cu apă rece și autosugestionat că sasul este un mutant superior, un untermensch ubermensch.

Nu e. Mitul eroului civilizator german, pigmeilor, e tot mit. Tot noi trebuie să facem asta. Să începem cu Mîndruță, dacă vrea decență în țara asta ar trebui să dea un exemplu să nu mai apară la gunoiul subuman Măruță în emisiune.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “Și, cum e, acum nu vă mai place Klaus?

  1. Lucian Mindruta

   Am fost la Maruta sa vorbesc (urat si indignat) de Nichita de la Iasi. Nu regret. Am sa mai merg atunci cand voi avea ceva de spus. Si n-as dispretui totusi pe oamenii care raman sa faca TV, asa cum isi doreste publicul. E ca si cum te-ai supara pe producatorii de saorma, doar pentru ca tu nu consumi decat somon. Zic si eu…

   Reply
   1. eftimie Post author

    Da, dar Măruță face mișto de oameni cu handicap și nu vede nimic rău în asta. Naivitate e să credem că e gunoi doar pentru că asta cere publicul. În realitate el este un gunoi ca om, cum ar spune Patapievici, are o gaură de cur în loc de suflet.

  2. Arbeir macht frei

   Domnul Mandruta nu are gretzuri cu “mișto de oameni cu handicap”. El i-ar baga in lagare de concentrare, sa se vindece prin munca.
   Domnul Iohanis confirma ceea ce stiu toti cei din lumea libera, acolo unde femeile nu sar sa se marite cu primul nigerian pentru ca “e politicos si bogat”. Luna trecuta, BBC scria: “In the mid-19th Century, rather than efficient and hardworking the Germans were typically described by the British as “a dull and heavy people”, says Cambridge University economist Ha-joon Chang. He points out that Frankenstein author Mary Shelley wrote after a particularly frustrating altercation with her coach-driver that the “the Germans never hurry”.” Sunt in buricul Occidentului de 10 ani, si confirm ca neamtzul e genul care rupe usha la 4, ceea ce aici nu ii merge. In SUA sunt mai multi africani in elita politica si economica decat germani, pentru ca sunt stiuti de leneshi.
   Morala e ca nu toata lumea cade in fund la vederea unui neamt, asa cum face domnul Mandruta. Exista mai multe feluri de tari industrializate, unele mai bune, altele – mai Germania. Pe scara asta, Romania nu e chiar ultima. Daca strica ceva viata romanului, e perceptia asta tampita ca oriunde e mai bine, si ca orice neamt ar fi mai bun decat un roman.

   Reply
 1. Arbait

  Nu, domnul Lucian Mândruță este ambasador oficial Star Wars în România.
  (sursa http://finalfrontier.ro/?page_id=7)

  Libertarian? :)) Doamne, nicidecum, nicidecum… Asta-i cea mai tare…
  Pentru cine iubește SF și nu l-a citit încă, tăticul libertarianismului, L. Neil Smith.

  Reply
 2. Knut

  – presedintele romaniei ar trebui sa provina dintr-un partid de oameni curati de care sa ne placa. care ar fi partidul ala?
  – presedintele a avut o campanie prezidentiala gresita. cind cistigi competitia ai facut totul bine, scopul era sa cistigi? ai cistigat – ai facut bine.
  -presedintele trebuie sa civilizeze natiunea? un om? cu atributiile foarte limitate pe care le are un presedinte in romania?

  eu nu stiu ce asteptari ati avut voi, dar eu in afara promovarii slugarnice a legii big brother in romania, nu-i gasesc nici o hiba majora inca.

  Reply
 3. Adrian

  Nu sunt de acord cu tine!! Judeci un om dupa un partid si NU dupa actiunile lui.
  PS: N-ai talent pentru scris. Pacat, poate reuseai in viata.

  Reply
 4. George Damian

  Klaus nu era Victor si asta i-a incantat pe toti. Dar de fapt Klaus este Victor.

  Reply
 5. ipse

  asa-i cand n-ai de unde alege..am ales porodica mai lucioasa si aparent sanatoasa…desi n-are pic de gust 🙁

  Reply
 6. CID

  Toata lumea pe aici:”Vai,dar Klaus de la care ne asteptam sa…” Ati uitat ca omul asta a fost propus prim ministru de USL ? De ce n-ati votat Macovei ?

  Reply
 7. Nic

  Eu nu înțeleg ce aveți cu domnul președinte Johannis. Omul se ține de cuvânt. A promis domnia sa ”Pas cu pas”? Păi asta și face. ”Pas” la chestiunea asta, ”pas” la cealaltă…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *