Acum Oscarul se dă la cine țîpă mai tare

Pe principiul „copilul care nu plânge nu-i dă mă-sa țâță”, anul trecut a luat Oscarul Leonardo di Caprio pentru un film plicticos cu spume în care el a tras din răsputeri să arate ca un actor care merită să ia Oscarul că a transpirat pentru el. Mie-mi place de Leo, a făcut vreo câteva filme bune, The Revenenant nu e printre ele. Cam ca atunci când i-au dat Oscar lui Scorsese că trebuia să ia și el unul pentru unul din cele mai slabe filme ale lui. Atâta doar că anul trecu toată lumea țipa că negrii n-au luat Oscar, așa că anul ăsta a fost record de nominalizări la negri la Oscar. Mai aveau puțin și răpeau negri de pe stradă și-i nominalizau la Oscar, așa că a luat filmul cu negri.

Să vedem acum ce o să cârâie lumea anul ăsta. Cel mai probabil vor cere un transexual, deși văd că se cârâie cu spume că sunt prea puține femei câștigătoare de Oscar. Așa că aș putea să pariez că o să fie record de femei nominalizate, să ne putem bate cu toții pe spate să ne simțim bine că am salvat planeta.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

One thought on “Acum Oscarul se dă la cine țîpă mai tare

  1. Florian

    Au nominalizat negri la Oscar mai rau decat nominaliza PNL-ul candidati la primarie

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *