A început şi #expeditiaverde

Teoretic azi dimineaţă a început Expediţia Verde şi o să am nevoie şi de ajutorul prietenilor, cunoscuţilor ba chiar şi cititorilo pentru a câştiga acest Eco- Challenge în numele Braşovului. Că nu se punctează doar cât de Eco-i oraşul sau cât consum eu la sută ci şi susţinătorii.

No, dacă n-aveţi altceva de făcut puteţi să daţi o tură pe pagina asta şi să vă daţi datele acolo la “susţinători”. Observ că, deja, unii dintre colegii de la SM Braşov au început să facă Buzz înainte să mă trezesc. Mulţumiri Bloghiţă, Radu şi Bogdan. Clar cine dă berea la următoarea întâlnire, nu?

Eu, între timp, trebuie să dau o tură prin parcurile din Braşov, cu astea are legătură etapa 1 a competiţiei. Revin.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

0 thoughts on “A început şi #expeditiaverde

  1. eftimie Post author

   Pentru inceput, faza asta cu sustinatorii. Apoi mai vedem ce se mai cere.

   Reply
 1. rivi

  bai eu nu m-am plimbat prin parcuri mult asa. parcul din tractorul e singurul pe care il frecventez si arata foarte bine, eu sunt mandru de el.

  in locurile cu gratare acolo trebuie insista, la iepure si pietrele lui solomon

  Reply
 2. sanda.tobos

  toti brasovenii constienti de importanta VERDELUI in viata noastra tot mai poluata si poluanta ar trebui sa faca front comun cu tine ..mult succes!

  Reply
   1. eftimie Post author

    Tramvaiul n-a trecut prin centru în ultimii 50 de ani. Trece în schimb prin centrul Torino-ului, ştii, oraşul ăla care a găzduit nişte Olimpiadă de Iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *